14 Aralık 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bugünün Saraylısı düşük :( FH çok iyi gidiyor

Kaç kere dedim yine aynı şeyi yapıyorsun yazık.

Düşündüğün şeyi yapmıyorum emin ol.:)
Kaç kere dediğini bilmiyorum ama dediğin yada dediğiniz malum ki o gün Acun'u ve Show'u savunuyorken bugün Show'u ve Fatih Harbiye'yi savunmam yanlış olurdu ve doğru olan FOXTürkiye'yi savunmak ki öyle yapmaya çalışıyorum.:D

bugünün saraylısını eleştirmeyeyyim diyom ama dizi iyi giderken birden tökezliyor. ayşen çevresindeki aşağlamalara hiç kızmıyor ama fatihin aşağlamasıda ( ordaki aşağlamayı anlayacak kişide zor bulunuıru :)))) ) süper cadıya bağladı ))) bir şeyin ayarı olur sürekli mantık hataları bu dizi nereye kadar. tabi bu arada dizi temposuzlukta inadına yaşamayı geçecek demiş olayım. reytinglere bakmdım ama muhtemelen düşüktür
Savaş son cümlede Fatih'e dedi yaa. "Ayşen'i kim aşalıyor" diye. Yoksa Ayşen yine saf saf noluyor Fatih diyip sahneye devam ederlerdi:A

arka sokaklar şimdi 6.50 alacak bu anlık reklama girmezse..

şefkat tepeede iyi gidiyor bu anlık iyi gelir o da....

fatih harbiyecilerin tepkileri büüyk nette baya baya savaç açmışlar diziyi saboto ediyorlarmış...

bugünün saraylısı süper gidiyor ayşenin apatallıkları ( saflığı) insanı çileden çıkarsada çok güzel gidiyor dizi :)

Bugünün Saraylısı sonunda uzun özet`e geçti galiba :Z özet 15 dakika`nı geçti ve hala devam ediyor :lol:

nerdeyse 45 dakika özet verdi :)

Savaş son cümlede Fatih'e dedi yaa. "Ayşen'i kim aşalıyor" diye. Yoksa Ayşen yine saf saf noluyor Fatih diyip sahneye devam ederlerdi:A
aşağlama dedi de o cümlede aşağlama nerde ???? orda aşağlama da yok aslında. orda olsa olsa fatihi aşağlamak var. ayşenin ve fatihin dünyasında saf olmak, partilere değil deniz kenarında takılmak sade giyinmek erd. onun için fatihin begendi kızlardan değil ayşen ve bu ayşenin tercihi . burda fatih savaşı aşaglıyor sen ayşen gibi erdemli kızları begenemezsin çünkü senin dünyan dandik dio

kısacası direk sözzsel bir aşağlamak yok felsefik bir aşaglama var ayşen sözssel aşaglamaları bile anlamazken fatihin aşağlamasını!!! anlaması büyük gelişme ayşen adına ama iki sahne sonra üftadenin aşağlamalarını siğneye çekti yine )))

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy