Kaç kere dedim yine aynı şeyi yapıyorsun yazık.
Konulara bakabilirsin sen görmek istediğini görüyorsun.kanal wars![]()
bu iplerin koptugunu gösteren mesaj (twittırdaki) koliba bunu diziyi erken başlatmların nispet foxsa yapıyor )))Açıkladılar yeni kanalını..
Transfer için hiçkimse sevinmiyoryorumları iyi okursan tüm konu dizi`ni Fox`ta severek izleyen ama kanal değiştirince düşüşünü isteyenlerle ilgili
![]()
Savaş son cümlede Fatih'e dedi yaa. "Ayşen'i kim aşalıyor" diye. Yoksa Ayşen yine saf saf noluyor Fatih diyip sahneye devam ederlerdibugünün saraylısını eleştirmeyeyyim diyom ama dizi iyi giderken birden tökezliyor. ayşen çevresindeki aşağlamalara hiç kızmıyor ama fatihin aşağlamasıda ( ordaki aşağlamayı anlayacak kişide zor bulunuıru))) ) süper cadıya bağladı ))) bir şeyin ayarı olur sürekli mantık hataları bu dizi nereye kadar. tabi bu arada dizi temposuzlukta inadına yaşamayı geçecek demiş olayım. reytinglere bakmdım ama muhtemelen düşüktür
Karagül'ü iyade etmeli bence FOX.Doğru bir de AKY vardı dimi FOX'tan aynı gün.)
Adını Kalbime Yazdım transfer sayılıyorsa Karagül'de transfer sayılıyor. Aynen iyade şart.Kanal D'ye mi.)
😱Konulara bakabilirsin sen görmek istediğini görüyorsun.
Fatih Harbiye Show TV'ye geçti diye Kadir Doğulu gibi birini sevecek ya da Diziyi izleyecek değilim illa sevdiğim kanal da diye sırf izlemek için Dizi izlemem ben.)
Rıza babaya yarar bu durum.fatih harbiyecilerin tepkileri büüyk nette baya baya savaç açmışlar diziyi saboto ediyorlarmış...
Bugünün Saraylısı sonunda uzun özet`e geçti galibaözet 15 dakika`nı geçti ve hala devam ediyor
![]()
fatih harbiyecilerin tepkileri büüyk nette baya baya savaç açmışlar diziyi saboto ediyorlarmış...
aşağlama dedi de o cümlede aşağlama nerde ???? orda aşağlama da yok aslında. orda olsa olsa fatihi aşağlamak var. ayşenin ve fatihin dünyasında saf olmak, partilere değil deniz kenarında takılmak sade giyinmek erd. onun için fatihin begendi kızlardan değil ayşen ve bu ayşenin tercihi . burda fatih savaşı aşaglıyor sen ayşen gibi erdemli kızları begenemezsin çünkü senin dünyan dandik dioSavaş son cümlede Fatih'e dedi yaa. "Ayşen'i kim aşalıyor" diye. Yoksa Ayşen yine saf saf noluyor Fatih diyip sahneye devam ederlerdi![]()
35-40 dakika özet verdi evet ama bugün biraz düşük gidiyorbugünün saraylısı süper gidiyor ayşenin apatallıkları ( saflığı) insanı çileden çıkarsada çok güzel gidiyor dizi
nerdeyse 45 dakika özet verdi![]()