aboovvv karagül napmu,ış öyle ab de medcezir i geçmiş totalde tek rakibi vadi sırlama oalrak artık 😱
medcezir sabitlendi artık 8 e kısalıp uzamaz tek şansı karagül ün senaryoyu bozması grerçi tns sistemi iyi-kötü senaryoya tepki vermiyi gibi ama olsun
yd totalde hs ile yarışmış ab de iyi total 3.5 ab 6.5 alıyor daha napsın ab de neredeyse ikiye katlamış kendini
diloş totalde çok iyi
günün kahramanalrından biri de focus film olmuş özellikle beni affet uçmuş
yd nin özeti ile yeni bölümünün reyting yakınlığı takdire şayan
medcezir sabitlendi artık 8 e kısalıp uzamaz tek şansı karagül ün senaryoyu bozması grerçi tns sistemi iyi-kötü senaryoya tepki vermiyi gibi ama olsun
yd totalde hs ile yarışmış ab de iyi total 3.5 ab 6.5 alıyor daha napsın ab de neredeyse ikiye katlamış kendini
diloş totalde çok iyi
günün kahramanalrından biri de focus film olmuş özellikle beni affet uçmuş
yd nin özeti ile yeni bölümünün reyting yakınlığı takdire şayan
o gün 2 tane 10 reytinglik iş var yükselse senin dizi de 8 falan alsa millet şüphelenir akıllı adamsın o ses in düşmesini bekliyorsun yükseltmek içinOyle olsa BBS' yi de yukseltirdim
kanal d iyi olduğu dram dalında yeni işler koyuyor da noluyor komediden hiç ümit bekleme bu sistemde ya tüm dizileri güneşi bekelrken gibi yapacak yakışklı oğlan-güzel kız olacak başrolde ya da fatih harbiy gibi zengin-fakir klasik konusu ile klişenin dibine vuracak başka dizi tutturma şansı yokYd artık bitmeli, ocak'a bitsin bence. kanal D güzel, taze bi komedi koymalı.
demek ki sır fox dizilerinden birini gold yapıyor10 dakikalık FOX Ana Haber yine çok iyi gitmiş.
Dila Hanım'da bu zorlu günde iyi gitmiş. GOLD Film'e başarılar yeni projelerinde.