Bölüm biraz durgundu ama nedense zevk aldım. Sürekli bir gülümseme vardı bu bölümü izlerken. Sebebini ben de bilmiyorum.Son sahne keyfimi yerine getirdi epey.
![]()
Nasil son sahne lo bitti mi öyle? Bende reklam girdi net'ten izliyorum
Bölüm biraz durgundu ama nedense zevk aldım. Sürekli bir gülümseme vardı bu bölümü izlerken. Sebebini ben de bilmiyorum.Son sahne keyfimi yerine getirdi epey.
![]()
![]()
Yaman seni seviyorum dedi. Sarıldılar ve bitti bölüm sanırsam. Yine de bekliyorum ama ne olur ne olmaz diye.Nasil son sahne lo bitti mi öyle? Bende reklam girdi net'ten izliyorum![]()
Yaman seni seviyorum dedi. Sarıldılar ve bitti bölüm sanırsam. Yine de bekliyorum ama ne olur ne olmaz diye.Bu bölüm 15 dakika kısa sürdü ama.
![]()
Açar mısın biraz nasıl bir devamdan bahsediyorsun?Bu gecenin devami olmali![]()
Açar mısın biraz nasıl bir devamdan bahsediyorsun?![]()
Şu bölüm tamamen bitsin hele bir. Uzun uzun analiz yapmak şart oldu. Uzun uzun yorum yani.![]()
Bekliyorum senden uzun uzun bir özet![]()
+25'lere girer
Bekliyorum senden uzun uzun bir özet![]()
Kısa yorum yapıp, uzun yorum yapmadığımda içimde birşeyler kalıyor. Uzun uzun yorumlar yapınca içim rahatlıyor.![]()
5 yıl sonra anlatırsın artık o zaman.
![]()
Dök icini topragim, dök.. simdi dökmeyeceksen ne zaman yazacaksin dimi?![]()
Bakılır.Evet, aynen öyle. Senden de bekliyorum uzun uzun yorum. @Bully senden de bekliyorum uzun uzun yorum.![]()
Evet, aynen öyle. Senden de bekliyorum ve @Bully'den de bekliyorum uzun uzun yorum.![]()
Biz konuyu doldurduk artik o isin ustasi sensin![]()
Yeni Bölümde ne olacağına dair bir izde vermediler doğrusu.![]()
Fragman yok mu?![]()