Çok uçtun hacı 3 alsa iyiİntikam'dan diğer anlık 4 bekliyorum.![]()
Çok uçtun hacı 3 alsa iyi![]()
tns de 3 ü gördüyse mns de 30 a vurmuşturÇok uçtun hacı 3 alsa iyi![]()
30 değil 40 a vurmuştur @desteretns de 3 ü gördüyse mns de 30 a vurmuştur![]()
Niye lo ben çok anlarım bu iştenSen anlamazsın.![]()
ok lo aynı anda 35 reyting en fazla kalanını ntv ye verdik diğer kanallar 0 küsürlerde
3 reytinge sevinmiyolar anlıklara girince seviniyolarvay be millet 3 reytinge sevinö nidaları atıyobiz 13 reyting alsak üzülüyoruz işte fark bu!
efsane dizi kurtlar vadisi yine müthiş bir bölümdü anlıklarda da atv nin saçma sapan reklam şovuna rağmen süper gitmiş sbt de 14 gördük nerdeyse tns 15 garanti yarın
adamlar yarım saatte 3 kere diziyi böldüler ya böyle saçma reklam düzeni görmedim
orası öyle aga3 reytinge sevinmiyolar anlıklara girince seviniyolar![]()
sevindiğimizi sananlar var 😱3 reytinge sevinmiyolar anlıklara girince seviniyolar![]()
Aga sen de bir karar ver reytingleri yorum konusunda yorumlamıyor muydunuz siz?vay be millet 3 reytinge sevinö nidaları atıyobiz 13 reyting alsak üzülüyoruz işte fark bu!
efsane dizi kurtlar vadisi yine müthiş bir bölümdü anlıklarda da atv nin saçma sapan reklam şovuna rağmen süper gitmiş sbt de 14 gördük nerdeyse tns 15 garanti yarın
adamlar yarım saatte 3 kere diziyi böldüler ya böyle saçma reklam düzeni görmedim
yok lo niye sevinelimSevinmiyonuzmu lo![]()
Valla sistemi bizde çözemedik ama sistem düzgün olsada intikam gine bişey alamazyok lo niye sevinelimküçük gelinin 10 aldığı sistemde intikam gibi efsanetül mefsane kalitesini kanıtlamış, ununu elemiş bir dizi isterse 1 alsın
![]()
orası belli olmazValla sistemi bizde çözemedik ama sistem düzgün olsada intikam gine bişey alamaz![]()