Kimse bu reytingleri kıskanmazKıskananlar çatlasın. Hem önemli olan mns.
Kimse bu reytingleri kıskanmazKıskananlar çatlasın. Hem önemli olan mns.
Evet.Kimse bu reytingleri kıskanmazMns'de 40'lara dayandı İntikam
![]()
Yarin izler yorumumu yaparim yalniz reytingler dusuk.[/quote][quote="dizi kolik, post: 1592957, member: 8545dusuk.iliyorum da en kısa zamanda izlemen için mentionladım.![]()
Benim Hala Umudum Var Salı'ya geçince İntikam'ı tutabilene aşkolsun.Aynı başarısını bir türlü Tns'ye yansıtamadı malesef atak bekliyoruz İntikamdan![]()
İntikam geç açılıyor biraz. Diğer anlık listeye girecektir.Aynı başarısını bir türlü Tns'ye yansıtamadı malesef atak bekliyoruz İntikamdan
İntikam Reklammı listede yok![]()
Evet İntikam uçuşa geçerBenim Hala Umudum Var Salı'ya geçince İntikam'ı tutabilene aşkolsun.![]()
Bekliyoruz Dizi bitmek üzere hala açılamadı Geç açılıyo biraz İntikamİntikam geç açılıyor biraz. Diğer anlık listeye girecektir.![]()
Tns'de Geçen hafta Ab'de 5 dayandı yarın gine iyi giderBenim Hala Umudum Var 4`ü geçemediumarım TNS`de yine iyi sonuçlar alır
![]()
bu hafta da 4.5-5 alırEvet İntikam uçuşa geçer
Bekliyoruz Dizi bitmek üzere hala açılamadı Geç açılıyo biraz İntikam
Tns'de Geçen hafta Ab'de 5 dayandı yarın gine iyi gider@Bully sence nası alır Bhuv
Yarın ab'de düşecek gibi hissediyorum.Evet İntikam uçuşa geçer
Bekliyoruz Dizi bitmek üzere hala açılamadı Geç açılıyo biraz İntikam
Tns'de Geçen hafta Ab'de 5 dayandı yarın gine iyi gider@Bully sence nası alır Bhuv
Salı günü bakalım nası gidecekYarın ab'de düşecek gibi hissediyorum.Gün değiştirince de iyice kaybolur gider.
![]()