11 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

intikam ve my konularındaki mesajlarını pek takmıyorum panpa :)

rekabet fena :F
hacı intikamı dandik olduğunu geçen seneden beri başladığından beri diyorum ne oldu sonu istediğin kadar takma)))

My için daha aşk başlamadan önce diyordum boş gün diye ama My Son haftalarda mustafa olayını başlatıp konusunu topladı Son kursunun sevdaluk için attı My mustafa olayı bitince My dr izlenecek bişey kalmayacak o zaman sende My yi bırakıp sevdaluk izlersin)))

tns de seeveer umarım sevdaluk u ...çook çook iyi gidiyor...harbiden helal asıl değerlendirmemi yarın netten izleyince sölücem....

hacı intikamı dandik olduğunu geçen seneden beri başladığından beri diyorum ne oldu sonu istediğin kadar takma)))

My için daha aşk başlamadan önce diyordum boş gün diye ama My Son haftalarda mustafa olayını başlatıp konusunu topladı Son kursunun sevdaluk için attı My mustafa olayı bitince My dr izlenecek bişey kalmayacak o zaman sende My yi bırakıp sevdaluk izlersin)))
:gangnam:genelde var dediklerin yok çıkıyor o dizlerde o yüzden böyle devam oppa gangham style

kanal D'de bu sezon fazla dizi var ve çıkarttığı diziyi bile tanıtamıyor çünki hemen peşinde yine dizi var ..tekrarı çok önemli...ama kanal d hiç tekrar vermedi kayıp a çok yüklendi o da tam bir ölü çıktı yani...

sevdalugun tekrarı da iyi gider tns de 6 civarı alır muhtemelen ab si de o civarda muhtesemciler korkmasim ilk bölümden geçemez sevdaluk bir iki hafta keyfini çıkarın sonra Siz de alisirsiniz ikinciliklere)))