Polat Şaşmaz
Favori Üye
çalılıklara düşesice .ssKaçak'ta Süt Kardeşleri geçememiş bi türlüÇalılık Kuşu'da internette izlenme sayısıyla tam zıt reyting gösteriyor
Sanırım Rus hackler youtubede çalişiyor dizi için
![]()
tns'de rahat geçer.Kaçak'ta Süt Kardeşleri geçememiş bi türlüÇalılık Kuşu'da internette izlenme sayısıyla tam zıt reyting gösteriyor
Sanırım Rus hackler youtubede çalişiyor dizi için
![]()
Bende şuan bakıyorum 😕 7 görmüşkaçak sonun da 7 reytinge yükseldi.
tns'de rahat geçer.
Yalan mıçalılıklara düşesice .ss
ne var bunda sbsv-gb gb, d,z,ler de çok izleniyor youtube deBende şuan bakıyorum 😕 7 görmüş
Yalan mıDizi rusyayla bir yayınlanmıyor mu??? Ruslar hackerlıkta iyi değil mi? aldiği oranlara bak youtube'deki izlenme sayısına bak
Hep cevapsiz sorular😕
10 reyting gibi üstten atmayalım ama Çalılık Kuşu gibi değil özellikle GBne var bunda sbsv-gb gb, d,z,ler de çok izleniyor youtube deo diziler 10 reyting mi aliyi .ss
işin özü ergenler masum aşk hikayelerine bayılır10 reyting gibi üstten atmayalım ama Çalılık Kuşu gibi değil özellikle GBMedcezir'de çok izleniyor ama reytingde de iyi adamlar
Hayır, Medcezir'de de manken başrol Çalılık Kuşun'da da manken var
![]()
iyi de ben öpüşme sahnesi filan özel videolari demedim kiişin özü ergenler masum aşk hikayelerine bayılırbbs,medcezir,sbsv,çalıkuşu vb. aşklar gibi
o yüzden izlenmesi normal
bak afk de nin bile en çok izlenen sahnesi emir-feriha gerçek öpüşme adında turkwebte![]()