unutma beni mi yılların alışkanlığıYılların alışkanlığı.
Benim eskiden Okul'um erken bitiyordu 2.30 gibi.unutma beni mi yılların alışkanlığıaga senin okulun işin falan yok mu o saatte ya ne alışkanlığından bahsediyon benim bildiğim bu dizileri ev kadınları izler en fazla yapma gözünü sevim
![]()
ben mart-mayıs arası izliyorum dizide senaryo zaten sürekli değişiyor bişi kaçırmıyorumBenim eskiden Okul'um erken bitiyordu 2.30 gibi.
Yine cinsiyet ayrımımı yapıcaz şimdi Dizi için.Forum'da da izleyen Erkek çok mesela @xemrexxx müptelası.
![]()
![]()
Bak 1 Erkek işte. Şeker Hala'm daha bir güzelleşiyor o Ay içerisinde.ben mart-mayıs arası izliyorum dizide senaryo zaten sürekli değişiyor bişi kaçırmıyorum![]()
ya bırak aga bu ayakları gözünü sevim evet yapıcaz erkeklerin ya işi vardır ya okulu vardır o saatte oturup unutma beni izleyen varsa helal olsun hee yanlış anlama aga görürsün arada bir bakarsın boş kalınca o ayrı ama müptelası oldum falanBenim eskiden Okul'um erken bitiyordu 2.30 gibi.
Yine cinsiyet ayrımımı yapıcaz şimdi Dizi için.Forum'da da izleyen Erkek çok mesela @xemrexxx müptelası.
![]()
![]()
xemre izlemiyodur diğerlerini bilemem ama onlarında okulu vardır sen bizim forumu boşver bizim forum zaten istisnalarla dolu hiç şaşırmamBak 1 Erkek işte. Şeker Hala'm daha bir güzelleşiyor o Ay içerisinde.![]()
Haluk'ta kesin izliyordur arada da Buğra arada Emre ve bi de ben.
Bak 5 Erkek çıktı Forum'da.@takas
Her gün her gün oturup izlemiyorum tabii ki ama evdeysem izlerim yani.ya bırak aga bu ayakları gözünü sevim evet yapıcaz erkeklerin ya işi vardır ya okulu vardır o saatte oturup unutma beni izleyen varsa helal olsun hee yanlış anlama aga görürsün arada bir bakarsın boş kalınca o ayrı ama müptelası oldum falanyorumuma kızma ama unutma beninin izleyici kitlesi %99 ev kadınlarıdır
xemre izlemiyodur diğerlerini bilemem ama onlarında okulu vardır sen bizim forumu boşver bizim forum zaten istisnalarla dolu hiç şaşırmam![]()
ona bişey diyemem öyle görünce arada bakarsın tabi agaHer gün her gün oturup izlemiyorum tabii ki ama evdeysem izlerim yani.Tutan yok.
![]()