10 Aralık 2013 Salı Reyting Sonuçları

Kaçak'ta Süt Kardeşleri geçememiş bi türlü:X Çalılık Kuşu'da internette izlenme sayısıyla tam zıt reyting gösteriyor:A Sanırım Rus hackler youtubede çalişiyor dizi için :F:F

Süt Kardeşler biti 21:30. Maça çok az kaldı. Heyecan dorukta..

Bende şuan bakıyorum 😕 7 görmüş:A

Yalan mı:T: Dizi rusyayla bir yayınlanmıyor mu??? Ruslar hackerlıkta iyi değil mi? aldiği oranlara bak youtube'deki izlenme sayısına bak:T: Hep cevapsiz sorular😕
ne var bunda sbsv-gb gb, d,z,ler de çok izleniyor youtube de :)o diziler 10 reyting mi aliyi .ss

ne var bunda sbsv-gb gb, d,z,ler de çok izleniyor youtube de :)o diziler 10 reyting mi aliyi .ss
10 reyting gibi üstten atmayalım ama Çalılık Kuşu gibi değil özellikle GB :T: Medcezir'de çok izleniyor ama reytingde de iyi adamlar:T: Hayır, Medcezir'de de manken başrol Çalılık Kuşun'da da manken var:T:

10 reyting gibi üstten atmayalım ama Çalılık Kuşu gibi değil özellikle GB :T: Medcezir'de çok izleniyor ama reytingde de iyi adamlar:T: Hayır, Medcezir'de de manken başrol Çalılık Kuşun'da da manken var:T:
işin özü ergenler masum aşk hikayelerine bayılır :) bbs,medcezir,sbsv,çalıkuşu vb. aşklar gibi :X o yüzden izlenmesi normal
bak afk de nin bile en çok izlenen sahnesi emir-feriha gerçek öpüşme adında turkwebte :A

işin özü ergenler masum aşk hikayelerine bayılır :) bbs,medcezir,sbsv,çalıkuşu vb. aşklar gibi :X o yüzden izlenmesi normal
bak afk de nin bile en çok izlenen sahnesi emir-feriha gerçek öpüşme adında turkwebte :A
iyi de ben öpüşme sahnesi filan özel videolari demedim ki :X Bölüm olarak dedim:) Çalılık Kuşu'nun 1 adet full bölümü ile aldiği reyting hiçte orantılı değil. Ne diziymiş beee diyerek başlıyorum :A Mesela Aşk-ı Memnu'daki 1.sezon finali youtubede 12m izlenmiş😱 Bu da gençlik saf aşk:X