8 Aralık 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Dizi gayet iyi gidiyor ben bayagi beğendim
Bende çok beğendim. Oyuncuların hepsi çok iyi yani. Senaryo da çok akıcı. Berna Laçin'de rolünün hakkını çok iyi veriyor. @Forumdash :)

Dizi yavaş yavaş günümüze doğru geliyor. Günümüze doğru dönünce herhalde Berna Laçin'in saçı sarı olacak teaserdeki gibi. :)

20:15 - 20:30 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 7.42 2) STAR: 6.34 3) FOX: 4.97 4) KANALD: 2.97 5) SHOW: 2.35

Aşk Ekmek Hayaller düşüş yaşamış. Dizi için iyi bir gelişme değil bu. :)

Sana Bir Sır Vereceğim 4.97 alarak bu anlıkta da muhteşem gitmiş. :)

Cesur Hemşire berbat gidiyor, anlıklara bile giremiyor. :)
Bu bir AB dizisi. Total'de bende çok bir şey beklemiyorum ama zamanla oturacaktır reytingleri Haluk. Öyle hemen kestirip atılacak bir iş değil. Çok kaliteli her anlamda dizi. :)

Aşk Ekmek Hayaller gerçekten çok akıcı ilerliyor, tebrik ederim..

Aşk Ekmek Fırında Makarna Karnıyarık Şekerpare ve Hayaller vasat başlamış gibi bakalım yükselecek mi? Ama ilk bölüm A/B'de bir şey beklemeyin. Show Tv'nin A/B dizisi mi var ki reklamını yapsın A/B'nin ilgisini çeksin.

Bende çok beğendim. Oyuncuların hepsi çok iyi yani. Senaryo da çok akıcı. Berna Laçin'de rolünün hakkını çok iyi veriyor. @Forumdash :)

Dizi yavaş yavaş günümüze doğru geliyor. Günümüze doğru dönünce herhalde Berna Laçin'in saçı sarı olacak teaserdeki gibi. :)
Dizi geçmişte mi hala??? Ben de arabada ahizeli telefonun ne işi var diyordum:X Öyle araba olması için 90'larda geçmes lazım öyle mi? Birde ben Berna'yı komedi ile özdeşleştirdim.Drama da biraz sahte duruyor gibi😕

Hatirlatma;

1 Erkek 1 Kadin bu aksam Final!

2310d8dd89019f112c0ca8487295e10c._.jpg

Aşk Ekmek Fırında Makarna Karnıyarık Şekerpare ve Hayaller vasat başlamış gibi bakalım yükselecek mi? Ama ilk bölüm A/B'de bir şey beklemeyin. Show Tv'nin A/B dizisi mi var ki reklamını yapsın A/B'nin ilgisini çeksin.
Kırmızı yer olmasa iyi gidiyordun:F

Aşk Ekmek Hayaller gerçekten çok akıcı ilerliyor, tebrik ederim..
Ekip gerçekten çok iyi bir iş çıkarmış. Bu teaserden de anlaşılıyor. Berna Laçin'in performansı harika, resmen konuşturdu oyunculuğunu. Bravo Valla! :)

AB'si iyi gelsin o zaman konuşalım. Bari AB'de 4 ve üstü alabilse. @dizi kolik :)
Alacaktır İnş. Güzel bir dizi çünkü, almasını çok isterim. :)

Dizi geçmişte mi hala??? Ben de arabada ahizeli telefonun ne işi var diyordum:X Öyle araba olması için 90'larda geçmes lazım öyle mi? Birde ben Berna'yı komedi ile özdeşleştirdim.Drama da biraz sahte duruyor gibi😕
Ben çok yakıştırdım. Hiç sırıtmadı. :)

Geçmişte ama yavaş yavaş günümüze doğru geliyorlar. Şu an beslemenin çocuğu doğmuş ve büyümüş durumda mesela. :X

20:30 - 20:45 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 9.29 2) STAR: 8.22 3) FOX: 4.6 4) KANALD: 3.01 5) ATV: 2.76

Sana Bir Sır Vereceğim 4.6 reyting alarak muhteşem gitmiş yine. :)

Cesur Hemşire listeye girmiş fakat yetersiz halen daha oranı. :)

Aşk Ekmek Hayaller vasat gidiyor. :)