Evet Bread, Love and Dream filminden uyarlamaymış. İsmine kadar uyarlanmış.bu dizi uyarlama mı?
Evet Bread, Love and Dream filminden uyarlamaymış. İsmine kadar uyarlanmış.bu dizi uyarlama mı?
Bende çok beğendim. Oyuncuların hepsi çok iyi yani. Senaryo da çok akıcı. Berna Laçin'de rolünün hakkını çok iyi veriyor. @ForumdashDizi gayet iyi gidiyor ben bayagi beğendim
Bu bir AB dizisi. Total'de bende çok bir şey beklemiyorum ama zamanla oturacaktır reytingleri Haluk. Öyle hemen kestirip atılacak bir iş değil. Çok kaliteli her anlamda dizi.
Bu bir AB dizisi. Total'de bende çok bir şey beklemiyorum ama zamanla oturacaktır reytingleri Haluk. Öyle hemen kestirip atılacak bir iş değil. Çok kaliteli her anlamda dizi.![]()
Uyarlama mıymış? Hangi dizi?Ufak tefek zorlamalar var ama hızlı başlangıç yapmayi dememişler olur o kadar. Uzak doğu dizilerin senaryoları iyi olur genelde
Dizi geçmişte mi hala??? Ben de arabada ahizeli telefonun ne işi var diyordumBende çok beğendim. Oyuncuların hepsi çok iyi yani. Senaryo da çok akıcı. Berna Laçin'de rolünün hakkını çok iyi veriyor. @Forumdash
Dizi yavaş yavaş günümüze doğru geliyor. Günümüze doğru dönünce herhalde Berna Laçin'in saçı sarı olacak teaserdeki gibi.![]()
Kırmızı yer olmasa iyi gidiyordunAşk Ekmek Fırında Makarna Karnıyarık Şekerpare ve Hayaller vasat başlamış gibi bakalım yükselecek mi? Ama ilk bölüm A/B'de bir şey beklemeyin. Show Tv'nin A/B dizisi mi var ki reklamını yapsın A/B'nin ilgisini çeksin.
Ekip gerçekten çok iyi bir iş çıkarmış. Bu teaserden de anlaşılıyor. Berna Laçin'in performansı harika, resmen konuşturdu oyunculuğunu. Bravo Valla!Aşk Ekmek Hayaller gerçekten çok akıcı ilerliyor, tebrik ederim..
Alacaktır İnş. Güzel bir dizi çünkü, almasını çok isterim.AB'si iyi gelsin o zaman konuşalım. Bari AB'de 4 ve üstü alabilse. @dizi kolik![]()
Ben çok yakıştırdım. Hiç sırıtmadı.Dizi geçmişte mi hala??? Ben de arabada ahizeli telefonun ne işi var diyordumÖyle araba olması için 90'larda geçmes lazım öyle mi? Birde ben Berna'yı komedi ile özdeşleştirdim.Drama da biraz sahte duruyor gibi😕