8 Aralık 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Aşk Ekmek Hayaller tutmayacaktır. Show'da biliyor yeni işlerinden bir cacık olmayacağını transferlere başlamış..

Güneşi Beklerken'in özeti süper başlamış geçen hafta listede yoktu. :) Aşk, Ekmek Hayaller pek iyi başlayamamış ama en azından listede. :) Sana Bir Sır Vereceğim gayet iyi gitmiş. :) Cesur Hemşire listede yok. :)

Aşk Ekmek Hayaller'den çok umutluydum ve umdum boşa çıkmadı. Dizi gerçekten çok güzel bir dizi. İlk bölüm idare edebilir oranlar alsa da zamanla İnş. AB'de yükselip hak ettiği oranları elde edecek, inanıyorum. Dizi çok akıcı. Kesinlikle izlenilmesi gereken bir dizi. :)

sbsv 5.17 almış işte böyle oranlar alması lazım dizinin
yst full reklamla 4.82 gayet iyi

Aşk Ekmek Hayaller'den çok umutluydum ve umdum boşa çıkmadı. Dizi gerçekten çok güzel bir dizi. İlk bölüm idare edebilir oranlar alsa da zamanla İnş. AB'de yükselip hak ettiği oranları elde edecek, inanıyorum. Dizi çok akıcı. Kesinlikle izlenilmesi gereken bir dizi. :)
Dizi gayet iyi gidiyor ben bayagi beğendim

Ask Ekmek Hayeller anliga girmis. Bakalim anliklarda kalabilecek mi :)

"Bir şey yapmış olsaydın Ferit'le evlenmiş olmazdım" #askekmekhayaller

d750c24625410be23e0d7917e826a540._.jpg

20:15 - 20:30 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 7.42 2) STAR: 6.34 3) FOX: 4.97 4) KANALD: 2.97 5) SHOW: 2.35

Aşk Ekmek Hayaller düşüş yaşamış. Dizi için iyi bir gelişme değil bu. :)

Sana Bir Sır Vereceğim 4.97 alarak bu anlıkta da muhteşem gitmiş. :)

Cesur Hemşire berbat gidiyor, anlıklara bile giremiyor. :)

Güneşi Beklerken'in reklamlı özeti de anlığa girmiş. Bu yeni bölümün yükseleceğinin işareti olabilir. Aeh 2.anlıktan düşmüş kötü.. Cesur Hemşire yine listeye girememiş.

aşk ekmek hayaller 2.35 alarak listede kalmış ama dizinin oranları yetersiz tutmayacaktır