xBUGRAx
Emekli
Yok @halukerogluFOX ilk sayfalarda dünki gibi 23:45'e uzayabilir demişti
Yok imkansız. Karagül 20.30'da başlıyor Fatih Harbiye 19.30'da.
Herkesin derdi ayrı tabii. . Şu Arka Sokaklar Pazartesi'ye dönse ne güzel. .Benim içinde
Müftade'yi anlamıyorum zaten Nasıl destekledi kızını o konuda. Neyse ki ertesi sabah damadttan bi halt olmayacıgını o da itiraf ettihadi alışveriş biryere kadar bu sefer tilki suratlı damat imza yetkisini alacaktı nerdeyse )
kızın tüm mal varlığının dibine darı ekecekti de allah razı olsun ata amcamızdan engel oldu
zaten feridenin aşufte annesi kızına anlatırken şöyle diyor: ayşeni kandırmak çocuk oyuncağı asıl atayı halletmek lazım
eser ne ka harika olsa da yapım aşaması kötüyse cacık olmaz bknz: al yazmalım,dila hanım
Evet uzasın 23:30' gibi dizi uzamasa bile özeti uzatsınlarEvet uzayabilir demiştim ama sonradan dedim şimdi değil. (Bölümün de uzaması gerek biraz daha ama)
ee işte demek ki hamur iyi olsa da yoğuran kötü olunca böyle oliyial yazmalım oyuncuların ve uyarlamanın kurbanı oldu motosikletli ilyas karakteri yaratmak hangi dümbeleğin fikriydi acaba ?)
birde asiye denen maykıl ceksın kılıklı kız elele dizinin içine ettiler
dila ise zaten ilk bölümü dışında romanla alakasız bir şey)
O zaman şöyle bişey yapsa FOX LD cmts günleri kaç dk sürüyor bilmiyorum ama 19:30 - 20:45 arası yayınlasın. FH'de 20:45 23:45 biter işteYok imkansız. Karagül 20.30'da başlıyor Fatih Harbiye 19.30'da.
ee işte demek ki hamur iyi olsa da yoğuran kötü olunca böyle oliyi
O zaman şöyle bişey yapsa FOX LD cmts günleri kaç dk sürüyor bilmiyorum ama 19:30 - 20:45 arası yayınlasın. FH'de 20:45 23:45 biter işte
O zaman şöyle bişey yapsa FOX LD cmts günleri kaç dk sürüyor bilmiyorum ama 19:30 - 20:45 arası yayınlasın. FH'de 20:45 23:45 biter işte
Sadece o yapmadi Boşluktayım şu an. AKY'de yaptı Bugunun Saraylısı geç biterse Okan başlayana kadar daha az boş duracaktim O zaman AKY'yi bi güne atsin FOX (bak o kadar karişik durum)Ne yaptı sana Bugünün Saraylısı? Böyle hesapların peşinde değildin.
senin mns verilerle değil başka şeylerle ölçtüğünden olabilir .Xburda yoğrulan şeyin içinde ayşen gibi bir pırlanta çıktı daha ne? yeterli bence
konuda akıcı gidiyor oyunculuklarda çok başarılı..
Bugünün Saraylısı yarın reytinglerini yükseltemezse yayından kalkar diyeceğim ama o zaman da atv'nin elinde Cumartesi için yayınlanacak bir şey kalmaz..