5 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

sanem var ya dzide, ab o yüzden artıyor:)

tns den bahsetmiyorum zaten, tns de bir hafta 18 diğer hafta 8 de alır normal sonuç:))
sanemin sizden gayri hatırlayan yok be destere))) dizi yayından kalkınca ki persembeden kalkacağı kesinleşti o zaman Sanem yorumlarını beklerim)))

sanemin sizden gayri hatırlayan yok be destere))) dizi yayından kalkınca ki persembeden kalkacağı kesinleşti o zaman Sanem yorumlarını beklerim)))

o zamanki sanem yorumlarını beklemene gerek yok şimdiden yapayım yorumu bu aklı evveller senarist dediğimiz numuneler saneme hep anne rolü vermek için çırpınacaklarına kadına düzgün bir senaryo yazsalar sanem süper oyunculuğu ile o diziyi 15 reytinge çıkarır dizi yayından kalkarsa iki sebepten olur bir tns deneklerinin teneke oluşundan ikincisi senaryonun kötüye gitmesinden kaynaklanır sanemle alakalı en ufak bir şüphe uyanmaz bizde kendini kanıtlamış oyuncudur sanem, bundan sonra bir dizinin reytingiyle karizması çizilmez başkaları çizilen yerlerine baksın bence sanem her zamanki mükemmel sanem işte:)

Valla cümleye başlayacak söz bulamadım:F İzlemediğin nerden belli:X Akşam Sanem'in sahneleri bol bol vardi:T: Çocugu gösterseler Sanem'in yanından ayrılmıyor. Murat çocugu yoklamaya gelse Sanem yine sahnede, Sanem işe gidecek çocugu yine yanında götürüyor. Oktay Kapatokya gezmeye gidiyor Sanem'le ucuyor.Oktay cocukla ilgileniyor Yine Sanem sahneleri zirve yapıyor.

görüntüde varda o görüntülerdede çocuğu sempatik gösterme çabaları var . çocuğu senaryo gereği başta öldürseler dizinin reytingi 15 e çıkar:)

İnadına Yaşamak rekor kırdı herhalde. :) 1. bölümüyle 2. bölümü arasında bu kadar fark olan dizi hatırlamıyorum.

Firuze tahmin ettiğim gibi kötü başlamış.

Kanal D de Show da ne yapsalar tutmuyor. Tabii Kanal D en azından A/B'de iyi.

senaryo ilk hafta çok iyiydi ama suçu sadece tns yede yüklemiyorum ilk hafta izlerken hiç sıkılmamıştım ikinci hafta çok durğun du sıkıcıydı düşüş birazda bu yüzden..

Firuze gelecek hafta da aynı oranları alırsa sonu kötü olur bence. Umarım toparlanır.

İnadına Yaşamak gelecek hafta yükselmek zorunda en azından totalde de 4,50 ve üzeri almalı. AB oranı da 5 olabilmeli.

Aramızda Kalsın gerçekten iyi sonuçlar alıyor. AB kitleyi biraz daha kazanırse zirveye bile oynayabilir.

Vadi totalde çok iyi ab grubunda düşüş söz konusu.

dua edek de sevdaluk show gibi bir kanala rağmen güzel bir dizi olsun:)
show dan bir beklentim yok oyunculara güveniyoruz , show üç yılda bir kaliteli dizi çıkarması ile ünlüdür ezel ve muhteşem yüzyıl gibi.... genelde dizileri çöptür ..:)

vadinin totali 14 se ab si en kötü 11-12 olması lazım bu işte bi terslik var 2 hafta içinde düzelmesi lazım
ama reytingi 14 e sabitledik 3 haftadır çok güzel :D aradan dönmemize rağmen 14 ü geçmiş olmamız iyiye sinyal haftaya en kötü 14.70 alırız fragmana göre belki de 15

hohhoyyy kimleri görüyorum hoşgeldin takas:)

Son düzenleme:
o zamanki sanem yorumlarını beklemene gerek yok şimdiden yapayım yorumu bu aklı evveller senarist dediğimiz numuneler saneme hep anne rolü vermek için çırpınacaklarına kadına düzgün bir senaryo yazsalar sanem süper oyunculuğu ile o diziyi 15 reytinge çıkarır dizi yayından kalkarsa iki sebepten olur bir tns deneklerinin teneke oluşundan ikincisi senaryonun kötüye gitmesinden kaynaklanır sanemle alakalı en ufak bir şüphe uyanmaz bizde kendini kanıtlamış oyuncudur sanem, bundan sonra bir dizinin reytingiyle karizması çizilmez başkaları çizilen yerlerine baksın bence sanem her zamanki mükemmel sanem işte:)

görüntüde varda o görüntülerdede çocuğu sempatik gösterme çabaları var . çocuğu senaryo gereği başta öldürseler dizinin reytingi 15 e çıkar:)

senaryo ilk hafta çok iyiydi ama suçu sadece tns yede yüklemiyorum ilk hafta izlerken hiç sıkılmamıştım ikinci hafta çok durğun du sıkıcıydı düşüş birazda bu yüzden..

show dan bir beklentim yok oyunculara güveniyoruz , show üç yılda bir kaliteli dizi çıkarması ile ünlüdür ezel ve muhteşem yüzyıl gibi.... genelde dizileri çöptür ..:)
Iste Sevdaluk en iyi olmaya geliyor. :)

çocuğun baştan öldürülmüştü 7 reyting alıyor uc beş reyting için çocuğa kıyma))))

eğer bu dizide kalkarsa kalkan ikinci dizisi olcak hafiften kasarlanacak)))

hakkaten ikinci bölüm berbattı yarım saat baktım aşk meşk balon malon tarih dersi vardı. izlerkende yazdım bu temloyla tns deneklerini tavlamak imkansız bak beğeni vurdular yine reyting artmadı)))

hohhoyyy kimleri görüyorum hoşgeldin takas:)
Neden öyle düşünüyorsun destere. :) Her sene iyi diziler çıkarmıştır. (NOT:Geçen sezon hariç.).

çocuğun baştan öldürülmüştü 7 reyting alıyor uc beş reyting için çocuğa kıyma))))

eğer bu dizide kalkarsa kalkan ikinci dizisi olcak hafiften kasarlanacak)))

hakkaten ikinci bölüm berbattı yarım saat baktım aşk meşk balon malon tarih dersi vardı. izlerkende yazdım bu temloyla tns deneklerini tavlamak imkansız bak beğeni vurdular yine reyting artmadı)))

ikinci bölüm berbat değilde çok sıkıcıydı:)
sanemin yayından kalkan dizilerinin sebebi sanem değildir :)
çocuklar bizde doğal oynamıyor doğal oyuncu çocuk tek bir öbgz deki osman karakteriydi onların dışındakiler hep ömerçip kılıklı çocuklar dizinin içine ediyorlar:)

Neden öyle düşünüyorsun destere. :) Her sene iyi diziler çıkarmıştır. (NOT:Geçen sezon hariç.).

peki bu sezon?

ben üç yılda bir dedim sen iki yılda bir de, durum aynı yinede , yani genelde kalitesiz dizileri vardır show un arada bir ezel ve muhteşem yüzyıl çıkarır onuda başka kanallara japtırır:)

@destere ayrıca o çocuğa yazdıklarıynan çocuğu sempatik gösterdiklerini sanıyorlar hakkaten balona bu senaristleri bindirip gazi koklemek lazım artık kimin başına duserlerse onlar dusunsun bunlarla ne yaparız diye)))

çocuklar bizde doğal oynamıyor doğal oyuncu çocuk tek bir öbgz deki osman karakteriydi onların dışındakiler hep ömerçip kılıklı çocuklar dizinin içine ediyorlar:)

peki bu sezon?

ben üç yılda bir dedim sen iki yılda bir de, durum aynı yinede , yani genelde kalitesiz dizileri vardır show un arada bir ezel ve muhteşem yüzyıl çıkarır onuda başka kanallara japtırır:)
Sevdaluk , Aşk Ekmek Hayaller , Saklı Kalan. 3 dizi'den çok umutluyum. :) Ayrıca Altındağlı'nın yükseleceğine eminim. Tek emin olduğum Yapım. :)

Sevdaluk , Aşk Ekmek Hayaller , Saklı Kalan. 3 dizi'den çok umutluyum. :) Ayrıca Altındağlı'nın yükseleceğine eminim. Tek emin olduğum Yapım. :)

işte onların içinden tek biri kaliteli çıkacak onu diyorum oda büyük ihtimal sevdaluk olacak üçünün kaliteli çıkma ihtimali yok gibi..:)

@destere ayrıca o çocuğa yazdıklarıynan çocuğu sempatik gösterdiklerini sanıyorlar hakkaten balona bu senaristleri bindirip gazi koklemek lazım artık kimin başına duserlerse onlar dusunsun bunlarla ne yaparız diye)))

senaristler hakkındaki düşüncene sonuna kadar katılıyorum çocuğa öyle zorlama kelimeler konuşturuyorlarki gerçek hayatta bu tarz bir çocuk görsem ağzının ortasına yapıştırırım o ne biçim yılışık tipler :))

Sevdaluk bakalım dediğiniz gibi başarılı olcakmı Tns'yi işin içine katmadınız :A

peki bu sezon?

osmanda çok doğal oynamıyordu ki yazılan senaryo sahiciydi çocuk çocuk gibiydi. senaristlerin çok azı gerçek çocuk hareketlerini bilir. genelde yazılan çocuklar büyüyüp küçülmüş zuper akıllı herşeye cevabi olan çocuklar oluyor ve en berbatini dün izledim ve ilk kez bir çocuğu bogasim geldi))))

Forum İstatistikleri

Konular
176,274
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak