5 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Dün akşam ondan bile umutlu değil"dik" ama:F:F
ab reytingleriyle ilgili yorum pek yapmam borsa gibi mübarek ne sonuç geleceğini kestirmek olanaksız))) aramızda klansin bi 7 bi 5 alıp alıp duruyor hele bhuv un aba reytingleri çok ilginç. bir beren hep aynı alıyor))) inadına yasamagin absinin nasıl yukarda çıktığı da ilginç kanal d farkı işte)))) bir mafya dizisinin erkek işinin absinin yukarda çıktığı pek nadir bir dizi olarak tarihe geçti))))

ab reytingleriyle ilgili yorum pek yapmam borsa gibi mübarek ne sonuç geleceğini kestirmek olanaksız))) aramızda klansin bi 7 bi 5 alıp alıp duruyor hele bhuv un aba reytingleri çok ilginç. bir beren hep aynı alıyor))) inadına yasamagin absinin nasıl yukarda çıktığı da ilginç kanal d farkı işte)))) bir mafya dizisinin erkek işinin absinin yukarda çıktığı pek nadir bir dizi olarak tarihe geçti))))
Yahu niye Oktay'a yoruyorsun diziyi??? Sanem'e yorsana:F

pazartesi ve salı genelde evde oluyorlar)))
Hee Sadece Acun için:X

Aramızda Kalsın Ab gurubunda farkı azaltmış iyice :)
Totalde vadi açık ara gitmiş yine İnadına Yaşamak sert bir düşüş yaşamış İntikam yine aynı kötü :)
Bakalım Kanal D perşembe günleri için nasıl bir müdahale yapacak resmen boş geçiyor perşembe günlerini
Bu arada Beni Affet'i tebrik etmek lazım hergün ilk 5'de

hahahahaaaaaaaaaa...inadına yaşamak uçuyorrrrrr...inadına yaşamak kanal d ye özlenen liderliği getircektirrrrrrr...kanal d inadına vadiyi bırakmazz...inadına yaşamak intikamla süper ikili olduuuuuuuu..gerçekttttttttttttttttttende olmuş..olmuşşkine ne olmuşşşşş..zıtttttttttttttttttttt erenköyyyyyyyyyyyyyy....süper atakcılara duyrulurrrrrr...kanal d tarih olmuş yine...vadi ile aramızda kalsın tarihe gömüvemiş birazcıkkkkkkkk..😱😱😱😱😱😱😱😱

senem kim ya dizide göründüğü mu var. zaten oyunculuğu bile unutmuş nerde kara melekteki kadın
Valla cümleye başlayacak söz bulamadım:F İzlemediğin nerden belli:X Akşam Sanem'in sahneleri bol bol vardi:T: Çocugu gösterseler Sanem'in yanından ayrılmıyor. Murat çocugu yoklamaya gelse Sanem yine sahnede, Sanem işe gidecek çocugu yine yanında götürüyor. Oktay Kapatokya gezmeye gidiyor Sanem'le ucuyor.Oktay cocukla ilgileniyor Yine Sanem sahneleri zirve yapıyor.

Valla cümleye başlayacak söz bulamadım:F İzlemediğin nerden belli:X Akşam Sanem'in sahneleri bol bol vardi:T: Çocugu gösterseler Sanem'in yanından ayrılmıyor. Murat çocugu yoklamaya gelse Sanem yine sahnede, Sanem işe gidecek çocugu yine yanında götürüyor. Oktay Kapatokya gezmeye gidiyor Sanem'le ucuyor.Oktay cocukla ilgileniyor Yine Sanem sahneleri zirve yapıyor.
çocuğun yanında hep bakıcı kadın poziyonunda sahne değeri var mı yok. başrol dediğin bir rol alır dizide sanemin kendini gösterecek ne sahnesi vardı

İnadına Yaşamak beklediğim gibi düşmüş.

Firuze çok kötü başlamış.

Umutsuz Ev Kadınları biraz toparlamış.

Aramızda Kalsın çok iyi gitmiş izleyemedim dün. :(

İnadına Yaşamak rekor kırdı herhalde. :) 1. bölümüyle 2. bölümü arasında bu kadar fark olan dizi hatırlamıyorum.

Firuze tahmin ettiğim gibi kötü başlamış.

Kanal D de Show da ne yapsalar tutmuyor. Tabii Kanal D en azından A/B'de iyi.

Kurtlar Vadisi= dün tam Tahmin ettiğim gibi 14 almış. Total harika ama muhteşem değil 14 un daha da yükselmesini göreceğimizi düşünüyorum ilerki haftalarda. Ab ise neden öyle düştü şaşırdım. Ama Vadi gibi bir dizi için düzeltmek zor değil bu oranları. Zaten maç da vardı biraz etkilemiştir efsaneyi

İnadına yaşamak= ilk hafta herkes tuttu falan diye. Hele hele kanal d sevenleri aha tuttu dizi falan dedi ama kvp gelir yıkar geçer ortalığı. Inadina yasmak dizisini listede görünmez hale sokar :) şaka bi yana. Bence kvp geçen hafta olmadığı için yüksek oranlar alıyordu dizi, inadına yaşamak dizisi gelecek hafta da böyleddüşük alırsa tutmamış demektir. Gerçi maç da vardi

Intikam = bu diziden cacık cıkmayacağını defalarca soyledim ve söylüyorum.

Aramizda kalsin= dizi gelecek sezon devam edecektir. Bu gunde iyi dayaniyor iyi oranlar aliyor

Zengin Kız Fakir Oğlan total`de düşmüş ama AB`si ayni kalmış
Aramızda kalsın totalde aynı ama AB`de bir anda hızlı artış yaşadı çok garip geldi bana
İnadına Yaşamak baya düşmüş 😱
Firuze çok kötü başlamış ama zamanla artış yaşayacaktır

Haluk Piyes'in simdiye kadar oynadigi hic bir dizi tutmadi, en uzunu 14 bolum anca surdu.....!

geçen hafta vadi olmayınca 5-6 alınca kanal d fanları coşmuştu sakin olun arkadaşlar vadi inanın bu dizileri en ufak bir şekilde bile rakip olarak görmüyo
yeni rakibi geliyo iddaalı dizi sözde vadi kolaj veriyo en ufak bir şekilde bile tınlamıyo pana :D çünkü kitlesi ortada 14 reyting
cepte
işin özü vadi yok diye iyi başlayan dizi vadi gelince 20 sıra gerileyerek zirveden 20 ye düşmüş işte biz buna KURTLAR VADİSİ FARKI diyoruz anlatabiliyorumdur inşallah
oktay kaynarca hatrına bakan bakmıştır perşembe günü herhangi bir aksiyon dizisinin erkek dizisinin tutma şansı yoktur zirve şansı hiç yoktur kanal d hangi akılla bu diziyi bu güne koyuyo yeminle akıl alır gibi değil
vadi varken inadına yaşamak diye bir diziyi kimse iz-le-mez

reytinglere gelince; kolaj vererek milleti çıldırtmasına rağmen hala 14 ü geçmesi vadinin gücünü açık ve net gösteriyo zaten ab grubunda tüm kişilere göre bu kadar az alması imkansız bişey vadi tümde 14 alıyosa ab sinin en az 11-12 olması lazım tek kelimeyle komik ve saçma bi sonuç haftaya düzelmesi lazım 11 yıllık vadi tarihinde görülmüş birşey değildir bu total 14 ise ab nin en kötü 12 falan olması lazım ama sorun değil vadi türkiye nin açık ara en çok izlenen dizisi var mı rakibi yok
en yakın rakibine 9 reyting fark atıp 3 e katlayan başka bir yapım var mı yok nokta.

Bu sonuçlara baktıgımda vadinin samanyolu tv dizisi olduğunu anlıyorum ben.Total ab arası 6 reyting .
Kurtlar Vadisi totalde çok iyi ab de ise yine iyi giderek zirveyi kimseye bırakmamış.Özetini totalde hiç bir dizi geçememiş.
Aramızda Kalsın totalde iyi ab de ise çok iyi gitmiş.7 reyting almış.İlerki haftalarda ab de Kurtlar Vadisi ile arayı daha da azaltacağıı düşünüyorum.
İnadına Yaşamak ı ben Pelin Akil var diye 1 bölümünü izledim ama konuk oyuncuymuş hemen bıraktım.Kanal d bu sene hiç aklıllanmadı böyle dizileri halk izlemiyor.Artık kafasını taşlara vuruyordur.Karagülü almadı.medceziri almadı.Aramızda kalsını almadı ki aramızda kalsın kanald nin çoğu dizisinden daha fazla izleniyor.
Firuze ben 4 ile başlar diyordum.Tam bir hayal kırıklığı.
zkfo trt için çok iyi oranlar alıyor.
İntikam zaten söylenecek söz yok.Beren Saatin en kötü dizisi.Bence beren saat artık d production yani kanal d ile çalışmaz.
Kanal d kıvanç ve berene haksızlık yaptı diye düşünüyorum.ve ay yapıma.
kıvanç ve ay yapım stara geçti.artık seneye yada diğer sene berenide atv veya star tv de görürüz.