Tuba Büyüküstün Resimleri

Aynen en son İspanya'daydı bu sene kendini reklama verdi :)
Yalnız fena halde özledim biran önce bu sezon bitsin istiyorum resmen :D
Ne Tuba var nede Murat ekran benim için eksik bu sene

Kenan'da olmasa benim icinde öyle diyebilirim. Keske bir sinema filmi yapsaydilar. Murat'ta bir sinema filmine iyi yakisir.

Tubamizim yeni projelerini bekliyoruz.

Kenan'da olmasa benim icinde öyle diyebilirim. Keske bir sinema filmi yapsaydilar. Murat'ta bir sinema filmine iyi yakisir.

Tubamizim yeni projelerini bekliyoruz.

Gerçi bu sezon da adam akıllı bir iş çıkmadı o yüzden iyi oldu diyorum bir yandan :)
Sinema filmini bende çok istiyorum bahar ayından Tomris Giritlioğlu Madımak filmini çekmek istiyormuş.Tuba'nın bu filmde başrol oynayacağını açıklamıştı olursa bu film olabilir diyorum

Tomris Giritlioğlu yeni film projesi olan Madımak'ı anlatıyor

Bakalim hayirlisi olsun. Tomris ile calismasi güzel ama ben Tuba'nin üst düzey bir dizi ve üst düzey bir film ile geri dönmesini, bunu da dizi olarak Ay Yapim ile yapmasini istiyorum. Ama bakalim, bekleyip görecegiz :)

Bakalim hayirlisi olsun. Tomris ile calismasi güzel ama ben Tuba'nin üst düzey bir dizi ve üst düzey bir film ile geri dönmesini, bunu da dizi olarak Ay Yapim ile yapmasini istiyorum. Ama bakalim, bekleyip görecegiz :)
Bence yeni sezonda yine Ay Yapım'la çalışır :) bu sene de ay yapım Tuba ile çalışmak istemiş ama Tuba bu sezon çalışmak istemediğini iletmişti.Keşke seneye Kenan'la bir dizi yapsalar :D

4df71e0d127af7c9a6ff2e590cadec50.jpg

Dogal güzellige birde makyaj yapinca ortalik catliyor. Dayanilmaz bir güzelligi var. İnsan bakmaya doyamiyor.

Arte'nin yükledigi fotografa rekor begeniler var. Tek kare yetiyor, o kadar cok özledik.

Dogal güzellige birde makyaj yapinca ortalik catliyor. Dayanilmaz bir güzelligi var. İnsan bakmaya doyamiyor.

Arte'nin yükledigi fotografa rekor begeniler var. Tek kare yetiyor, o kadar cok özledik.

Aynen fotoğraf beğeni rekoru kırıyor nerdeyse o kadar çok özletti ki kendisini yeni bir kare fotoğraf geldiğinde rekorlarda geliyor :)

15d7b7d7d4c1a815424329f24c756c6f.jpg

şimdi benim bu konuya, karşı hamle yapmam lazım nerde berenin resimleri konusu ? oraya gidiyorum :)