4 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

@dizi kolik senin de çok iyi bildiğin gibi Pis Yedili 1 Haftalık böyle oldu Sevdaluk 11 Aralık'ta başlıyor. :A . Ama en son araştırmadım ertelenmediyse tabii. :) .

Sevdaluk'dan ben AB'de çok iyi oranlar bekliyorum. Show şu Pis Yedili'yi dehleyip başlasın artık dizi. :X

Yok ben ortalarında açtım zaten. Kızlar açmış öyle denk gelip baktım 10 - 15 dk. ama beklentimin altındaydı...

Bosluk dizisi her yere cözüm, ne yapacan :D

nemi vaat ediyor?
izleyenler 3 vakte kadar milli piyangodan büyük ikramiyeyi kazanacakmış:))
diziler bişey vaat ediyor diye izlenmez, diziler kimi için hoş vakit geçirmek kimi için farklı dünyalar izlemek kimi için gerçek hayatın yansıması kimi için ise hayallerin gerçekleşmesidir .. kişiden kişiye beğeniler bu yüzden farklıdır..
bilmiyorum sen hangi diziyi ne gibi bir vaade kanıpta takip ediyorsun bilemem:)
benim vaatlerle işim yok izlerken aldığım haz yeterli benim için...
kömür patates vaad etmiyorsa niye izleyeyim o diziyi ))) hocam millet bir diziyi neden izleri sormuyom? vaatle kastım ne anlatacağını vaat ediyordu. bize nasıl bir kapı açacak onu soruyordum. boş dizi mi dolu mu onu merak ediyorum? sen baştan sona izledin anlamışsındır diye sorduk )))) her dizsi bir şey vaat eder muhteşem yuzyıl hürremin entriklarla osmanlıyı nasıl batırdıgını vaat eder.. doksalar doksanlarda kalan değerleri anlatacağını vaat eder. kradayı babasını kurtarmak içini canı dişine takan bir gencin! adaleti nasıl saglaaycağını vaat eder bala bala bala bu dizi ne vaat ediyor bu sorya cevap vermek bu kadana zor mu ))))

Muhteşem Yüzyıl | Bitti
Ben de Özledim Yeni Bölümüyle şimdi Star`da

Sevdaluk `tan beklenti yüksek ama çok iddialı konuşmayalım bence