Karagül'den Para kalmıyordur bence. . Karagül Kanal D'ye transfer olsun bence. . @Bully . Yerine FOX birçok dizi yapsın....Yetmiyor! Böyle dramalar lazım bizdekine bak Bir Aşk Hikayesi. Ne güzel bitecekti.
Karagül'den Para kalmıyordur bence. . Karagül Kanal D'ye transfer olsun bence. . @Bully . Yerine FOX birçok dizi yapsın....Yetmiyor! Böyle dramalar lazım bizdekine bak Bir Aşk Hikayesi. Ne güzel bitecekti.
Karagül'den Para kalmıyordur bence. . Karagül Kanal D'ye transfer olsun bence. . @Bully . Yerine FOX birçok dizi yapsın....
Karagül'ü keşke baştan alsaymış Kanal D. Ab dizisi de olurdu o zaman izlerdik ne güzel.Karagül'den Para kalmıyordur bence. . Karagül Kanal D'ye transfer olsun bence. . @Bully . Yerine FOX birçok dizi yapsın....
canlı mı yayınlanıyor program ? Yoksa önceden mi çekilmişO Ses Türkiye'de İmparator Fatih Terim tezahüratları yapılıyor.
Canlı değil ya güzel bir tesadüf olmuş ama.canlı mı yayınlanıyor program ? Yoksa önceden mi çekilmiş
Söyle!!! canım benim benim canım (Cell-ohattin)
Saymayayım dediğin pazartesinden Kayp ve Beni Ha Şöyle Sev
Konu açıyordum abi tam hatırlamıyorum. Maç yüzünden doğru dürüst izleyemedim bugün zaten.O Ses'te Sebnem Ferah'tan 'Yagmurlar' söyleyen yarismacilardan hangisi devam etti ve geri kalanlardan secilen oldu mu?
@sokak sanati @Bully
Çakal Acun sona saklamış onları diğer anlık uçar.O sesi açın arkadaşlar ikizler var sakın kaçırmayın
Konu açıyordum abi tam hatırlamıyorum. Maç yüzünden doğru dürüst izleyemedim bugün zaten.
Çakal Acun sona saklamış onları diğer anlık uçar.
Tencere dibin kara benimki senden kara. Sen saymişssin bende sana saymişim orda. Ben ilk ne dedim? Acun ve Karadayı dedim Sen ne dedin? bütün programlari kattin, yetmedin özetleri kattin😉 Ön teker nereye giderse arka tekerde oraya gidermişAyyy antiliğinde gözü kör olsun. Günü dolu gösterecem diye özetler katılıyor 3 haftalık yeni diziyi ve yeni gün değiştiren dizilerden medet umuluyor
iyi ki fan değilmişim 2 sayfada bir çelişkiye düşermişim yoksa böyle
Acunn.com'dan bak istersen bakamıyorsan ben öğrenirim senin için.Kimsede bilmiyor
Acunn.com'dan bak istersen bakamıyorsan ben öğrenirim senin için.
ben cumartesi acun ve akradayı seviyesinde mi izleniyor deidm toplamda cumartesi daha çok tv izleniyor dedim en çok cuma ve cumartesiTencere dibin kara benimki senden kara. Sen saymişssin bende sana saymişim orda. Ben ilk ne dedim? Acun ve Karadayı dedim Sen ne dedin? bütün programlari kattin, yetmedin özetleri kattin😉 Ön teker nereye giderse arka tekerde oraya gidermiş
Büşra mıydı neydi onu seçmişti sanki yanlış hatırlamıyorsam. Cansu'nun elenmiş olması lazım..Yarin reytingleri eklerken incelerim. 3 kadindan 2si güzel söyledi, Cansuyu secmistir umarim