Şimdi baktim annem izliyormuş ondandırBİÜ çok iyi gidiyor.
Şimdi baktim annem izliyormuş ondandırBİÜ çok iyi gidiyor.
haklısın kayıptan çok yüksek alıyoor pyGalibi ayrı tut. O Allah'ın kaçında yayınlanıyor. PY'nin aldiği reytingle fark yaratıcaksan listede bişey demiyorum zaten
Ne oldi ki şimdi. . koydun. , .BİÜ çok iyi gidiyor.
Ayyy antiliğinde gözü kör olsun. Günü dolu gösterecem diye özetler katılıyor 3 haftalık yeni diziyi ve yeni gün değiştiren dizilerden medet umuluyorhaklısın kayıptan çok yüksek alıyoor py
ayy fanlığın gözü kör olsun 2 yapımlık günü dolu göstericem diye neler çektirtiyor insana be yazık be
Karagül 14 alıyor be. . Gözün doysun. .Kıskandım. 😳
Hürrem teyzemizin vurulması teknik olarak imkansız ama.bu hafta galiba biü tempolu bir bölümdü.buke vurulmuş ölmemiş ondandır heralde.Hürrem teyzemizde vurulsa anlıklarda 15 polat vurulsa 20 görürüz dicem ama zaten polat neredeyse her bölüm vuruluyor
Karagül 14 alıyor be. . Gözün doysun. .
valla 20 küsür bölümde pargalının arkasından araba geçiyordu. imkansız diye birşey yokHürrem teyzemizin vurulması teknik olarak imkansız ama.
Hançer yemesi mümkünHürrem teyzemizin vurulması teknik olarak imkansız ama.
valla 20 küsür bölümde pargalının arkasından araba geçiyordu. imkansız diye birşey yokHürrem teyzemizin vurulması teknik olarak imkansız ama.
Karagül'den Para kalmıyordur bence. . Karagül Kanal D'ye transfer olsun bence. . @Bully . Yerine FOX birçok dizi yapsın....Yetmiyor! Böyle dramalar lazım bizdekine bak Bir Aşk Hikayesi. Ne güzel bitecekti.
Hançer yemesi olabilirHürrem teyzemizin vurulması teknik olarak imkansız ama.