güneşi beklerken'in reytingleri bir hafta yükseliyor,bir hafta düşüyor.Güneşi Beklerken bugün çok iyi gidiyor. Ab'dliyor,bir hafta düşüyore uçacaz inşallah.![]()
bu hafta yine yükselecek.
güneşi beklerken'in reytingleri bir hafta yükseliyor,bir hafta düşüyor.Güneşi Beklerken bugün çok iyi gidiyor. Ab'dliyor,bir hafta düşüyore uçacaz inşallah.![]()
Evim Sensin vardı ondan düştü.güneşi beklerken'in reytingleri bir hafta yükseliyor,bir hafta düşüyor.
bu hafta yine yükselecek.
Ya Seyhan o hepsinin babası.Nur'dan daha yumuşak yine de.![]()
önceki haftalarada bir bak istersen.Güneşi Beklerken yarın totalde yeniden 5 ve üzeri alacaktır. Ab grubunda ise 7 ve üzeri.
Evim Sensin vardı ondan düştü.![]()
Totalde zaten hep 5-6 aralığında dolaşıyor. Ab grubunda ise 7 ve üzeri alıyor çoğunlukla.önceki haftalarada bir bak istersen.
Ab'den bahsediyorum bir 8 üzeri alıyor,bir 6-7 alıyor.Totalde zaten hep 5-6 aralığında dolaşıyor. Ab grubunda ise 7 ve üzeri alıyor çoğunlukla.![]()
Çoğunlukla 7 ve üzeri alıyor. Eğer o hafta bölüm çok iyiyse 8 aldığı da oluyordu.Ab'den bahsediyorum bir 8 üzeri alıyor,bir 6-7 alıyor.
TNS bir yerine oturtmadı şu diziyi
reyting tahminlerimden biliyorum bir haftası diğer haftasını tutmazdı.
bu anlıkları kurtlar vadisi göremiyor.Vuhuuuu uçuyor mübarek.![]()
.
Aynen abi ama KVP daha fazla izleniyor TNS'de önemli olanda TNS zaten.bu anlıkları kurtlar vadisi göremiyor.