29 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Arada 0, ... fark var ne AB dizisi. Baya senin de dediğin gibi konusu TOTAL sonradan AB dizisi diye savununca yılların ağır AB'si Emre'ye ne oldu dedim. :) Sadece. :)
ne varmış bir total dizisi bana göre kaliteliyim demediği sürece ağır eleştirmem bknz:rıza baba :) adama totalin dibi ama sağda solda kaliteli iş yapıyoruz demiyor :)
hem ayrıca daha ilk bölüm bu total mi olacak ab mi belli deil erken konuşma medcezir in ilk bölümündeki total-ab oranlarına bak bir de şimdiye :)

Kanal D'm de başladı Oktay Kaynarca , Murat Ünalmış var. :X 0,... fark var iki Kategori arasında. :)

İzlemediğim için bilmiyorum tutmasını istemediğim için bilmek istemiyorum.Murat üç kağıtçısından biraz tiksiniyorumda.:D

Fark çok azdı ama Ab'de zirvedeydi.Dizinin konusu ve oyuncuları biraz totalik ama.:D

ne varmış bir total dizisi bana göre kaliteliyim demediği sürece ağır eleştirmem bknz:rıza baba :) adama totalin dibi ama sağda solda kaliteli iş yapıyoruz demiyor :)
hem ayrıca daha ilk bölüm bu total mi olacak ab mi belli deil erken konuşma medcezir in ilk bölümündeki total-ab oranlarına bak bir de şimdiye :)
Peki peki uzatmıyorum. :) Ben göreceğimi Perşembe günü gördüm. :A

Karagül Total'de baya düşmüş, A/B'de ise aksine artmış.Totalde rakibi ile arasında ki farkı koruyan dizi, A/B'de de ensesin de ..

Mecezir geçen hafta ki gibi yerinde saymış ..

Dila Hanım bu zorlu rakipleri karşısında Show'u ayakta tutmayı başarıyor. Total'de geçen haftaya göre bir fark olmasa da, AB'de yükselişte ..

Yalan Dünya görüldüğü üzere özeti yeni bölümü geçmiş. Bu demektir ki, dizi artık özetsiz yayınlanmalı .. A/B'de 6 almasını beklerdim açıkcası, tam A/B'lik bir bölümdü ..

Huzur Sokağı Total'de eriyor, A/B'de bir nevi iyi gidiyor ama sıralama olarak oldukça gerilerden takip ediyor yarışı. Atv inadını bırakıp özetli bir şekilde 23.15'e kadar yayınlamalı diziyi, o zaman A/B'sini daha da arttıracağını düşünüyorum ..

Veee gelelim günlük dizilere ..

Deniz Yıldızı nihayet, çok şükür 4 reytingi görmüş. Sonuna kadar hak ediyor ..

Beni Affet oranlarını korumaya devam ediyor ..

Unutma Beni 6.sezonun da harikalar yaratıyor. Dizi Total'de 20'li sharelere ulaşmış ..

İki Dünya Arasında Total'de yükselişe geçerek ilk 10'da bulmuş kendini. Yalnız Totali ile A/B'si arasında uçurum kadar fark var, bu da dikkatlerden kaçmadı ..

Rüzgarlı Sokak yine ilk 100'de yok ..