Etmiyorumda krakterleri azçok tanıyorum senin kadar olmasadaAda'nın sevgilisi. Sanki takip ediyorsun da.![]()
Çaça kalkıyorsa bu da kalkar saane.3 Adam'da izlemiştim. Karizmatik biri. Başarılar ama oyunculuğun altından kalkabilecek mi bakalım?
Takip et bence.Etmiyorumda krakterleri azçok tanıyorum senin kadar olmasada![]()
Adam diyom adam.![]()
![]()
Yok bakamam Yalan Dünya ve Medcezire bakmaya çalışıyorum onlarıda sıkı takip edemiyorum zatenBu arada bu adam Hande Yener'in Hasta klibinde de yer almış.@xBUGRA
Ekli dosyayı görüntüle 24516
Çaça kalkıyorsa bu da kalkar saane.
Takip et bence.
Hee şey var Kasım
![]()
Sen bu işten anlamıyorsun bir izlesen devamı gelecekYok bakamam Yalan Dünya ve Medcezire bakmaya çalışıyorum onlarıda sıkı takip edemiyorum zaten![]()
Dediğin gibi güzel dizidirde ben takip edemiyorum böyle dizileri sıkıyor beniSen bu işten anlamıyorsun bir izlesen devamı gelecek![]()
Bu dizi diğer total dizilerden gerçekten çok farklı. İnsanların kafasında birikmiş bir yargı var silah patlıyor total, o ona aşık şu şuna total. Ama bu dizide gerçekten farklı bir atmosfer var. Sana bir sahne izlettirmek istiyorum ben izlerken çok duygulanmıştım. 2 dakikanı ayırırsan sevinirim.Dediğin gibi güzel dizidirde ben takip edemiyorum böyle dizileri sıkıyor beni![]()
Güzel dizi zaten başarısı ortadaBu dizi diğer total dizilerden gerçekten çok farklı. İnsanların kafasında birikmiş bir yargı var silah patlıyor total, o ona aşık şu şuna total. Ama bu dizide gerçekten farklı bir atmosfer var. Sana bir sahne izlettirmek istiyorum ben izlerken çok duygulanmıştım. 2 dakikanı ayırırsan sevinirim.
Muhteşem bi sahneydi yaBu dizi diğer total dizilerden gerçekten çok farklı. İnsanların kafasında birikmiş bir yargı var silah patlıyor total, o ona aşık şu şuna total. Ama bu dizide gerçekten farklı bir atmosfer var. Sana bir sahne izlettirmek istiyorum ben izlerken çok duygulanmıştım. 2 dakikanı ayırırsan sevinirim.
Katkısına ihtiyacımız yok zaten zaten reytinglerin tozunu attırıyor.Hayirli olsun lakin pek katkisi olacagini düsünmüyorum..
Katkısına ihtiyacımız yok zaten zaten reytinglerin tozunu attırıyor.![]()
He ondan yani. O zaman kışkırmaya devam edeceksin ne diyeyim.Ben Medcezir'ciyim dostum![]()
He ondan yani. O zaman kışkırmaya devam edeceksin ne diyeyim.![]()