'Karagül'e Yeni Oyuncu!

3 Adam'da izlemiştim. Karizmatik biri. Başarılar ama oyunculuğun altından kalkabilecek mi bakalım?

Bu arada bu adam Hande Yener'in Hasta klibinde de yer almış. :D @xBUGRA

213651f95272174851ead18b7200738b.jpg

3 Adam'da izlemiştim. Karizmatik biri. Başarılar ama oyunculuğun altından kalkabilecek mi bakalım?
Çaça kalkıyorsa bu da kalkar saane. :D

Etmiyorumda krakterleri azçok tanıyorum senin kadar olmasada :D
Takip et bence. :D

:D Hee şey var Kasım :D

Dediğin gibi güzel dizidirde ben takip edemiyorum böyle dizileri sıkıyor beni :)
Bu dizi diğer total dizilerden gerçekten çok farklı. İnsanların kafasında birikmiş bir yargı var silah patlıyor total, o ona aşık şu şuna total. Ama bu dizide gerçekten farklı bir atmosfer var. Sana bir sahne izlettirmek istiyorum ben izlerken çok duygulanmıştım. 2 dakikanı ayırırsan sevinirim. :)

Bu dizi diğer total dizilerden gerçekten çok farklı. İnsanların kafasında birikmiş bir yargı var silah patlıyor total, o ona aşık şu şuna total. Ama bu dizide gerçekten farklı bir atmosfer var. Sana bir sahne izlettirmek istiyorum ben izlerken çok duygulanmıştım. 2 dakikanı ayırırsan sevinirim. :)

Güzel dizi zaten başarısı ortada :)

Eminim başarılı olacak :) diziye heyecan katacak orası kesin. Haftayı merakla bekliyorum.

Muhteşem bi sahneydi ya :) bende çok duygulanmıştım.