Adam diyom adam.Ada'da renkli gözlü niye gitmesin.
Adam diyom adam.Ada'da renkli gözlü niye gitmesin.
Etmiyorumda krakterleri azçok tanıyorum senin kadar olmasadaAda'nın sevgilisi. Sanki takip ediyorsun da.
Çaça kalkıyorsa bu da kalkar saane.3 Adam'da izlemiştim. Karizmatik biri. Başarılar ama oyunculuğun altından kalkabilecek mi bakalım?
Takip et bence.Etmiyorumda krakterleri azçok tanıyorum senin kadar olmasada
Hee şey var KasımAdam diyom adam.
Yok bakamam Yalan Dünya ve Medcezire bakmaya çalışıyorum onlarıda sıkı takip edemiyorum zatenBu arada bu adam Hande Yener'in Hasta klibinde de yer almış. @xBUGRA
Ekli dosyayı görüntüle 24516
Çaça kalkıyorsa bu da kalkar saane.
Takip et bence.
Hee şey var Kasım
Sen bu işten anlamıyorsun bir izlesen devamı gelecekYok bakamam Yalan Dünya ve Medcezire bakmaya çalışıyorum onlarıda sıkı takip edemiyorum zaten
Dediğin gibi güzel dizidirde ben takip edemiyorum böyle dizileri sıkıyor beniSen bu işten anlamıyorsun bir izlesen devamı gelecek
Bu dizi diğer total dizilerden gerçekten çok farklı. İnsanların kafasında birikmiş bir yargı var silah patlıyor total, o ona aşık şu şuna total. Ama bu dizide gerçekten farklı bir atmosfer var. Sana bir sahne izlettirmek istiyorum ben izlerken çok duygulanmıştım. 2 dakikanı ayırırsan sevinirim.Dediğin gibi güzel dizidirde ben takip edemiyorum böyle dizileri sıkıyor beni
Güzel dizi zaten başarısı ortadaBu dizi diğer total dizilerden gerçekten çok farklı. İnsanların kafasında birikmiş bir yargı var silah patlıyor total, o ona aşık şu şuna total. Ama bu dizide gerçekten farklı bir atmosfer var. Sana bir sahne izlettirmek istiyorum ben izlerken çok duygulanmıştım. 2 dakikanı ayırırsan sevinirim.
Muhteşem bi sahneydi ya bende çok duygulanmıştım.Bu dizi diğer total dizilerden gerçekten çok farklı. İnsanların kafasında birikmiş bir yargı var silah patlıyor total, o ona aşık şu şuna total. Ama bu dizide gerçekten farklı bir atmosfer var. Sana bir sahne izlettirmek istiyorum ben izlerken çok duygulanmıştım. 2 dakikanı ayırırsan sevinirim.
Katkısına ihtiyacımız yok zaten zaten reytinglerin tozunu attırıyor.Hayirli olsun lakin pek katkisi olacagini düsünmüyorum..
Katkısına ihtiyacımız yok zaten zaten reytinglerin tozunu attırıyor.
He ondan yani. O zaman kışkırmaya devam edeceksin ne diyeyim.Ben Medcezir'ciyim dostum
He ondan yani. O zaman kışkırmaya devam edeceksin ne diyeyim.