Kolejli vadi de iyiymiş.ismi dizinin içeriğine göre belirliyor
Kolejli vadi de iyiymiş.ismi dizinin içeriğine göre belirliyor
Yani İntikam 19.olmuş, İnadına Yaşamak 15.olmuş, Aramızda Tosbağa Var 3.olmuş, Kolejli Vadi 2.olmuş .. Sevdim bu mns yinarin kim? yine araya narenciye türü karıştırdın
açıklandı
AB grubu
intikam =19
inadına yaşamak=15
aramızda tosbağa var=3
kolejli vadi=0,2
1. de köstebekgiller olmuşYani İntikam 19.olmuş, İnadına Yaşamak 15.olmuş, Aramızda Tosbağa Var 3.olmuş, Kolejli Vadi 2.olmuş .. Sevdim bu mns yi
aramızda kalsın'ı hiç izledin mi bilmiyorumAGB olsa seninle iddiaya girerdim şimdi tns ye göre her ihtimal mümkün trt çocuktaki kötebekgiller bile birinci olabilir her iki grupta
Hayır ola panpa tün TOTAL dizisi diye tabir ettiğin ve daha önce TOTAL dizilerini sevmediğini söylemene rağmen ne değişti de savunmaya geçtin üstelik izlemedin bile.öyle bir yazıyon ki sanki tutan diziler 10 reytingle başlıyor artık
1.si izleyip izlemediğimi anlamak için yorum konusuna bak klasik totalciler gibi uçmaHayır ola panpa tün TOTAL dizisi diye tabir ettiğin ve daha önce TOTAL dizilerini sevmediğini söylemene rağmen ne değişti de savunmaya geçtin üstelik izlemedin bile.
Ben kötü başlamış demiyorum zaten ama dün boş bir gündü onu söylüyorum @EveN 'a.
Baktım zaten daha dün sen dedin TOTAL'lik bir senaryosu var diyordun ve Reyting'ler de de iki Grup arasında fark yok fazla üstelik yine sen derdin bir dizinin Reyting'leri AB dizisi TOTAL dizisi yapmaz diye.1.si izleyip izlemediğimi anlamak için yorum konusuna bak klasik totalciler gibi uçma
2.si reytinglere bak dizi total dizisi mi ab dizisi mi
Yani İntikam 19.olmuş, İnadına Yaşamak 15.olmuş, Aramızda Tosbağa Var 3.olmuş, Kolejli Vadi 2.olmuş .. Sevdim bu mns yi
fikrimi değiştirdim sanem in asaletini yakından gördükten sonra @destere alınmasın ama beren,sanemden dövüş dersleri almalıBaktım zaten daha dün sen dedin TOTAL'lik bir senaryosu var diyordun ve Reyting'ler de de iki Grup arasında fark yok fazla üstelik yine sen derdin bir dizinin Reyting'leri AB dizisi TOTAL dizisi yapmaz diye.
dün inadına yaşamak ı (20.40 tan sonra) ve intikamı (23.30 a ka ) izledimİnadına Yaşamak iyi başlamış tebrikler. Haftaya Vadi var bakalım ne olacak.
Zengin Kız Fakir Oğlan çok iyi gitmiş tebrikler.
Kelime Oyunu , Show Dünya'sı , Her Şey Dahil AB'de göz doldurmuş. Tebrikler.
Aramızda Kalsın'da zirvede yer alarak iyi gitmiş tebrikler. Dün izledin mi neden düşmüş. @xemrexxx
G.O.R.A. 876534 tekrarına göre ve Batman Kara Şovalye iyi gitmişler tebrikler.
aramızda kalsın'ı hiç izledin mi bilmiyorum
çok kaliteli ailecek izlenebilecek sıcak bir dizi
oyuncu kadrosuda innadına yaşamak'tan daha iyi
ve en önemlisi oturmuş bir dizi
uğur yücel yaprak dökümünün karşısında da canım ailem'le çok iyi oranlar alırdı
tns'ninde sıcak aile dizilerini sendiğini görünce de bu dizinin inadına yaşamak'ı reytinglerde
geçeceğini söylemek için müneccin olmaya gerek yok.
bir de ab grubuna zengin grubu derler 4-5 yaşındaki çocukalrın ne parası olacak @mrt-06bu arada trt çocuk totalde listenin %21 ab %23 kaplıyo 😱
Onların aileleri zengin. Sen daha iyi bilirsin diyecektim ama artık AB olarak görmüyorum seni. ))))bir de ab grubuna zengin grubu derler 4-5 yaşındaki çocukalrın ne parası olacak @mrt-06
önemli olan izleyici kitledir tns de ona göre dağıtsın denekleriOnların aileleri zengin. Sen daha iyi bilirsin diyecektim ama artık AB olarak görmüyorum seni. ))))
@xemrexxx'in Aramızda Kalsın'ı totalleşiyor yavaş yavaş.Onların aileleri zengin. Sen daha iyi bilirsin diyecektim ama artık AB olarak görmüyorum seni. ))))
bu arada trt çocuk totalde listenin %21 ab %23 kaplıyo 😱