Medcezir 11. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bilinç altı oyunu derken ne kastettin? :F
Senin postta sordugun soru mesela:X Faruk ile Ender'in aynı banyoda ne işi var:F Göründeki kişi de görünmüyor:X Neyse ben kaçar gece görseydim iyiy laklak yapardım:F:FAma @xemrexxx anlamiştir yada @dizi kolik :F (etiketliyeyimde konu çoşsun)

Senin postta sordugun soru mesela:X Faruk ile Ender'in aynı banyoda ne işi var:F Göründeki kişi de görünmüyor:X Neyse ben kaçar gece görseydim iyi laklak yapardım:F:F
Vışşhh anladım ben. :F İstemeden de olsa fena bir bilinçaltı oyunu yapmışım. :F

Senin postta sordugun soru mesela:X Faruk ile Ender'in aynı banyoda ne işi var:F Göründeki kişi de görünmüyor:X Neyse ben kaçar gece görseydim iyiy laklak yapardım:F:FAma @xemrexxx anlamiştir yada @dizi kolik :F (etiketliyeyimde konu çoşsun)
Ahah. İlahi Forumdash ya alemsin Valla. :X

Açıkçası Ender'in ismi ilk başlarda bana da bir tuhaf gelmişti. Ben genelde erkeklerin kullandığını düşünürdüm bu tarz isimlerin ama bir kadının ismi olarak gördüğümde şaşırmıştım baya ama sanırım bundan sonra sık sık karşılaşırız. Deniz gibi hem erkeğe hemde kadına verilen isimlerden olabilir bu da. :)

Bu arada Medcezir konularında neden mention yok? Hiç yorumlayamıyorum fragmanları nedense. @Arslan Bey bence diziyi izleyenleri etiketlersen konulara çok iyi olur. Ben göremiyordum mesela bu tarz konuları... :T:

Ahah. İlahi Forumdash ya alemsin Valla. :X

Açıkçası Ender'in ismi ilk başlarda bana da bir tuhaf gelmişti. Ben genelde erkeklerin kullandığını düşünürdüm bu tarz isimlerin ama bir kadının ismi olarak gördüğümde şaşırmıştım baya ama sanırım bundan sonra sık sık karşılaşırız. Deniz gibi hem erkeğe hemde kadına verilen isimlerden olabilir bu da. :)

Bu arada Medcezir konularında neden mention yok? Hiç yorumlayamıyorum fragmanları nedense. @Arslan Bey bence diziyi izleyenleri etiketlersen konulara çok iyi olur. Ben göremiyordum mesela bu tarz konuları... :T:

Tamam, etiketlerim. Pek etiketleme yapmıyorum ama bu tür konularda yapayım. :)

Fragmana gelecek olursak Mira'nın Tanı fark etmesine sevindim. Orijinalinde böyle Tan gib bir psikopat var mıydı çok merak ediyorum açıkçası ama AFK'da Halil, Medcezir'de Tan ne yapacağız biz bu delilerle anlamıyorum. Üstelik katil de... :T:

Geçen bölüm vasattı ama 9. bölüm harikaydı. Umarım 9. bölüm tadında olur bu bölüm de.

Anlamadığım noktalar.

Geçen bölüm çok saçm bir yerde bitti. Orkun ne yaptı ki Yamana? Bence oldukça saçmaydı hiç aksiyon yoktu.

Bir diğer saçma bulduğum konu Orkunun Hasana tekrar güvenmesi? Siz sizi parayla tehdit eden birine bir daha güvenirmisiniz? Ya yine Hasan tehdit ederse bana sürekli para ver derse? En saçma bulduğum nokta burası.

ikinci fragmanda harika yaw bu orkunç dayak yemekten
bıkmayacak ay o saçlar neydi ya

İkinci fragmanı da pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Sıkıcı bir bölüm bizleri bekliyor gibi..

Geçen bölüm vasattı ama 9. bölüm harikaydı. Umarım 9. bölüm tadında olur bu bölüm de.

Anlamadığım noktalar.

Geçen bölüm çok saçm bir yerde bitti. Orkun ne yaptı ki Yamana? Bence oldukça saçmaydı hiç aksiyon yoktu.

Bir diğer saçma bulduğum konu Orkunun Hasana tekrar güvenmesi? Siz sizi parayla tehdit eden birine bir daha güvenirmisiniz? Ya yine Hasan tehdit ederse bana sürekli para ver derse? En saçma bulduğum nokta burası.

Orkun bunu yaparak Yaman'ı çevresinden uzaklaştıracak ve güçsüz duruma düşürecek. Bölümün fragmanında da güçsüz duruma düştüğü belli oluyor. Orkun, gerektiği zaman Hasan'ın icabına bakar. Hani derse öyle birşey, kendi pimini çeker. Gerçi Orkun bu dediğimi yapabilirse tabi. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,271
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak