şimdi senin kalite anlayışını ve başrolleri düşününce senin için en iyi dizi merhametilk bölümlerine kesinlikle bakarım sonrası dizinin kalitesiyle alakalı?
şimdi senin kalite anlayışını ve başrolleri düşününce senin için en iyi dizi merhamet![]()
Tabii ki de severim, ama inan zamanım yok deniz.Yakup Çarşamba senlik bir şey yok bence izlemelisin. Sen kaliteli işleri severim demezmisin.![]()
Tahmin edebiliyorum. Seneye de aynı durumda ben olacağım gibi. Kolay gelsin o zaman.Tabii ki de severim, ama inan zamanım yok deniz.son senem ve yetişmesi gerekrn birçok proje, tez var.
o yüzden en fazla 2 dizi izleyebiliyorum..
![]()
4'e geçiyosan eğer seneye anlıycaksın.Tahmin edebiliyorum. Seneye de aynı durumda ben olacağım gibi. Kolay gelsin o zaman.![]()
Evet 4'e geçiyorum seneye. Bakalım neler bekliyor olacak bizi.4'e geçiyosan eğer seneye anlıycaksın.baya bi zor ama umarım kolay olabilir %1'de olsa
![]()
Keder babalığı görevi bekliyor diyebiliriz kısaca 4. Sınıfta seniEvet 4'e geçiyorum seneye. Bakalım neler bekliyor olacak bizi.![]()
Ben sevdiğim bir hocayı seçeceğim inşallah zorlamaz.Keder babalığı görevi bekliyor diyebiliriz kısaca 4. Sınıfta seni![]()
Ben sevdiğim bir hocayı seçeceğim inşallah zorlamaz.![]()
Yok tezi kolay verir belki.Tez yapmamayı seçemiyosun malesef![]()
O biraz zor. Tez bu tez.....Yok tezi kolay verir belki.![]()
Yok Fransızcam ingilizcem falan yok mis gibi tarih bizimki.O biraz zor. Tez bu tez.....Konu da etkili ama sonuçta geçerli bi iş yapmak için ordan oraya koşturup, makale, labc ler okuycan!! Yetmedi başka üniv'lerin kütüphanelerinde araştırma yapıcan!!hocaların insiyatifini kendi lehine çekmek için az da olsa onların arkadından dolancan!!Eğer ing ve fransızca okuyosan o tezi bir de o dile çevircen!!
Sunuma da hazırlancan yabancı dilde anlatmak için,3-5 akademisyenin önünde!!! Deniz bunlar büyük tusunami!!![]()
Tamam onu at geriye kalanlar yine büyük olaylar!!Yok Fransızcam ingilizcem falan yok mis gibi tarih bizimki.![]()
Yakup adamı hasta etme çay yap.Tamam onu at geriye kalanlar yine büyük olaylar!!![]()
çayımı içtiğim halde hızımı alamıyorum.Yakup adamı hasta etme çay yap.Şaka bir yana olum sen naptın ya şuan 4.sınıfa geçmek istemiyorum.
![]()
Doksanlar 4 reyting bile alamıyor o rakip bile olamazdı zaten. Pis Yedili zaten gün değiştiriyor. AŞK desen Doksanlardan farkı yok. Hıyanet Sarmalı bir rakip görünüyordu onun da kendine hayrı yok.ay ne çektiniz be hürrem in orjinali gitti menapozlusu geldi hala geçemedinizilla birilerini bulucanız rakip diye mecburrrrr
Kalsam mı acaba ?çayımı içtiğim halde hızımı alamıyorum.bence 3 de takıl bi kaç yıl
![]()
onlar da rakipti be ama hürrem teyze harcadı bir birDoksanlar 4 reyting bile alamıyor o rakip bile olamazdı zaten. Pis Yedili zaten gün değiştiriyor. AŞK desen Doksanlardan farkı yok. Hıyanet Sarmalı bir rakip görünüyordu onun da kendine hayrı yok.
Kalsam mı acaba ?![]()