Dila Hanım Sezon Sonuna Kadar Devam Edecek !

Karagül ve Medcezir in ardından üçüncü yalan dünya, huzur Sokağı gibi dizi leri geçiyor o günde
kayıp,ben de özledim,tatar ramazan.Ben onu çok sevdim ve birçok dizi daha final yapmıyorsa dila hanım niye yapsın.
zarar edersede diğer diziler daha çok zarar ediyor.koskoca cinere bir dizinin zararımı dokunacak.
Erken final yapmaması yerinde karar olmuş.

@EveN sen demiştin ya bir dizi totalle devam edemez ab olamdıktan sonra biter , böylellikle görmüş olduk ki çok iyi devam eder :)

başlasa da görsek artık :X
Aslında belki iyi görmüyorsunuz ama haftanın 2 günü hariç kalan günlerde ilk 3 ve ilk 5 yarışında Star TV ilk yılında ilk 50'ye giremiyordu panpa. :) 😉
AB'ye de çözüm bulurlarsa ki yavaş yavaş orada da atılım yapıyorlar.

Aslında belki iyi görmüyorsunuz ama haftanın 2 günü hariç kalan günlerde ilk 3 ve ilk 5 yarışında Star TV ilk yılında ilk 50'ye giremiyordu panpa. :) 😉
AB'ye de çözüm bulurlarsa ki yavaş yavaş orada da atılım yapıyorlar.
bane stardan :X ben başlayacak denen show u görmek isterem :X

ab ye çözüm bulmazlarsa izlemem zaten şu an ağır totale çalışıyorlar hep py,biü,aky,dila :X

bane stardan :X ben başlayacak denen show u görmek isterem :X

ab ye çözüm bulmazlarsa izlemem zaten şu an ağır totale çalışıyorlar hep py,biü,aky,dila :X
AB için şu sezonluk Saklı Kalan ve Sevdaluk'tan umutluyum belki Aşk Ekmek Hayaller'de sürpriz yapabilir ama o dizi tutmaz. :X :X

Yeni başlayacak olanlardan izleyeceğim dediğin yapımlar var mı. Bkz : Sevdaluk. :A :A

AB için şu sezonluk Saklı Kalan ve Sevdaluk'tan umutluyum belki Aşk Ekmek Hayaller'de sürpriz yapabilir ama o dizi tutmaz. :X :X

Yeni başlayacak olanlardan izleyeceğim dediğin yapımlar var mı. Bkz : Sevdaluk. :A :A
en yanlış güne koydular bnm için izleme şansım sıfır :X anca yazın netten tabi o ka devam edebilirse dizi

Forum İstatistikleri

Konular
176,657
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919