Ab'de fena değil erken başlatıyolar erke bitiyor onu ayarlasalar iyi olur bide günü zor Çarşamba olsayı iyi olurdu.gördüm bugünün saraylısı çok düşük dün güzel bir bölümdü
3 adam ın macunu geçmesi süper olmuş
3 Adam Ab'de lider olmuş Bu arada Reytingler çok düşük denekler dün gece tv izlemedi galiba
Ab'de fena değil erken başlatıyolar erke bitiyor onu ayarlasalar iyi olur bide günü zor Çarşamba olsayı iyi olurdu.
Evet mantıklı kimse eve gitmemiş herkes Geceleredeymiş yoksa Bg saraylısı açık ara yapmıştı.dün haftasonuydu ya! tatile gitmişlerdir marmaris bodrum falan ..... yoksa BS geçerdi herkesi..
Bugünün Saraylısı Avşar ve atv'yi memnun etmiyor bence..
beni memnun ediyor.. bitirmesinler de
Sen tek Bg izlediğin için sana kolay geliyor Yetenek var Aky var Fatih harbiye var Rıza baba var 3 Adam var daha sayiyim mizor dediğin günde bugünün saraylısı yayınlanana kadar izleyecek tek bişey bulamıyordum nasıl zor gün?
Hayır ola Lordly sen de mi Kana D Fan Clup oldun.Şike varmıştır geçen hafta ondan olmuştur bu hafta şike yok.
Sen tek Bg izlediğin için sana kolay geliyor Yetenek var Aky var Fatih harbiye var Rıza baba var 3 Adam var daha sayiyim mi
Tns herkese ayarı vermiş bugün cumartesi gidin gezin eglenin demiş zaar))) bu neye ya her hafta garip garip Reytingler.. Fatih Harbiye için başta n beri yetersiz bir dizi diyorum aynı adını kalbine yazdım ve bugünün saraylisi gibi. Bugünün saraylisindaki oyuncu kadrosu çoğu Dizide yok lakin aldığı reyting ortada bu sene idare eder artık seneye yol gozukur
3 Adam demek Acun demek zaten panpa. Acun Cumartesileri kendiyle yarışıyor resmen.gördüm bugünün saraylısı çok düşük dün güzel bir bölümdü
3 adam ın macunu geçmesi süper olmuş
Galip zirveyi alır.3 Adam demek Acun demek zaten panpa. Acun Cumartesileri kendiyle yarışıyor resmen.
Yazdım zaten mesajımda. Cumartesi ağır total günü. Ab'de en yüksek oranlar 6 civarı olursa Galip'in zirve şansı var. Alacak da bence.Galip zirveyi alır!
6 ile zirve zor ama bence ilk 3'e girer diye düşünüyorum ancak 3 Adam ve Makina Kafa ile izleyicisi aynıdır kötü etkilenebilir dizi belki. Birde o açıdan düşün.Yazdım zaten mesajımda. Cumartesi ağır total günü. Ab'de en yüksek oranlar 6 civarı olursa Galip'in zirve şansı var. Alacak da bence.
Hani 3 Adam neyse de Makina Kafa mı Galip'i etkileyecek? Galip hemen alamasa da zamanla 6 alır. Yst'yi geçmesi kolay olmaz ama Survivor'ı geçme şansı yüksek. Cumartesileri düşük gidiyor Survivor.6 ile zirve zor ama bence ilk 3'e girer diye düşünüyorum ancak 3 Adam ve Makina Kafa ile izleyicisi aynıdır kötü etkilenebilir dizi belki. Birde o açıdan düşün.
2.5 tan 1 alsa zaten Galip 4 alıyor 3 düşer düz matematik hesabı.Hani 3 Adam neyse de Makina Kafa mı Galip'i etkileyecek? Galip hemen alamasa da zamanla 6 alır. Yst'yi geçmesi kolay olmaz ama Survivor'ı geçme şansı yüksek. Cumartesileri düşük gidiyor Survivor.