22 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

00:00 - 00:15 #sbt #reyting'leri 1) KANALD: 3.47 2) FOX: 2.88 3) SHOW: 2.12

00:15 - 00:30 #sbt #reyting'leri 1) KANALD: 4.75 2) SHOW: 2.14 3) FOX: 2.04

Son düzenleme:
Beyaz gayet iyi gitmiş. Ab'de 5'in üzerinde alır umarım. :)

@destere Sihirli annemin senaryosunu sen yazsan Olurmu annem izin vermiyor Ben kadroyu söylüyorum özel mesajla o yüzden Final yaptım diziye senarist bulmaya çalışıyorum

show reklam manyağına çevirdi bizi bu ne reklamdır ya gece gece yarışmanın sonunu bekliyoruz keşke beklemez olaydık:)

@destere Sihirli annemin senaryosunu sen yazsan Olurmu annem izin vermiyor Ben kadroyu söylüyorum özel mesajla o yüzden Final yaptım diziye senarist bulmaya çalışıyorum

pompy sen üniversite öğrencisi! bir arkadaşımızsın, annen ne yazıp yazmayacağınamı karışıyor? .. hem nerden bilecek sen devam et senaryoya ben başlayıp bittiğin yeri bile bilmiyorum:) öğrenmeye çalışsam 12 ay sürer:)

Karagül gerçekten çok yüksek almis yakinda kurtlar vadisi pusu yu gecebilir
Medcezir ayni gitmis
Yalan dunya guzel ama reytingi bu hafta kotu
Dila hanim niye bitiriliyor anlayamiyorum iyi reyting aliyo o kadar rakipe rağmen
Huzur sokagi azcik düşmüş

Karagül gerçekten çok yüksek almis yakinda kurtlar vadisi pusu yu gecebilir
Medcezir ayni gitmis
Yalan dunya guzel ama reytingi bu hafta kotu
Dila hanim niye bitiriliyor anlayamiyorum iyi reyting aliyo o kadar rakipe rağmen
Huzur sokagi azcik düşmüş
Reytingler aciklandida bizim mi haberimiz yok ?

İste budur Karagülüm muhtesem bir bölümü muhtesem oranlarla kapatmis. Artik bu dizi en kaliteli yapimlardan oldugunu kabul etseniz hepiniz icin daha iyi olur daha rahat edersiniz. İnsallah daha da iyi sonunclar cikacak bundan sonra

yalan dunya en iyi bolumlerinden biriydi.
beyaz show bu sezonun en iyi yayinlarindan biriydi.
medcezir bu reytingle bekleneni karşilamdi, Guneşi beklerken az masrafla ayni reytingi aliyor.
karagul başarisini surdurmuş, ama ozcan denizin yeniden diziye donmesiyle reytingi(AB) artar mi orasi mechul.

Yalan dünya Ab'de kötü gitmiş İzledim biraz çok iyiydi neden bu kadar düşük aldı anlamadım.:( Karagül iyi oranlar almaya devam etmiş akşam Sbt'nin abarttığı kadar alamamış. Medcezir iyi gitmiş ancak pek parlak oranlar alamamış.

karagüle helal olsun kendi rekorunu kırmış ve total 10 reytingi de geçmiş abde de 6.26 alarak 2.olmuş süper valla
medcezir total 7.85 almış abde 8.7 alarak çok iyi oranlar almış yine
dila hanım kesinlikle final olmamalı hazirana kadar yayınlanmalı dizi total 4.62 reyting almış işte show daha ne istiyosun
yalan dünya total 17.olmuş ab 4.olmuş dizi kötü gidiyo özellikle totalde