Kurtlar Vadisi Pusu 205.Bölüm Yorumları

Ulan şimdi nerden cıktı bu reklam

polat vurmazda artk cahiti gorunce cahit vurmasin poyrazi ya inslh kurtarir poyraz ekibe lazim daha

cok reklam cikiyo dizide ya netten izlemek lazim sadece aslinda

Cahit saf değiştirebilir Poyrazı vuracakmış gibi gitti son sahnede.

Bölüm kısa tutulmuş aslında bu kaliteyi artırır Atvde saatleri bozmamak için sürekli reklam girerek içine etti bir bakıma.

Bölüm fena değildi flashbackler çok güzeldi ancak durgunlukta vardı son sahneyi biraz daha uzun beklerdim. :D

bu polatin cocugu kimden ozgu namaldan mi oyleyse magirit ne ayak eski bolmleri izlemdmde ondan soruyom

canli yada diri istiyom dedi ajan kurtarir bnce.gozume grmk icin de cahit artik sikti ya oldursn ustadi polarta cksn ordan birlkte savassnlar tekrr

Vadi 1 dakika sonra başlayacak

Kaç Poyraz !!!!!! Oha Cahit kafasına sıkıyordu Poyrazın :(
Agalar Polat ile Abdülheyin karşılaştığı sahne gösterilmedi ???

Güzel bir bölüm oldu... Vadi de isler iyice karisiyor... Abdül'ün Akif'e attigi yumruklar icimdeki yaglari eritti :) ama su final sahnesini fragman da göstermelei ve her hafta heyecanla bekledigimiz sahnenin final sahnesi olmasi biraz sinir etmeye basladi! Bu tür aksiyon sahneleri dizinin ortasinda olsa Reytingler daha fazla yükselir

bitirdikleri bölüme bak ya :D
he hatice şendilden mi polatın cok manitası olduda karıstırmısım eskilerden onu gorunceo sandım :D

Bölüm süperdi yalnız arada durgunluklar da oldu.Abdülheyin Akifi dövmesi süper bir sahneydi.Cahit ise son sahnede Poyrazı vuracakmış gibi geldi.İnşallah vurur poyraz miladını doldurdu bence

Vadi 1 dakika sonra başlayacak

Kaç Poyraz !!!!!! Oha Cahit kafasına sıkıyordu Poyrazın :(
Agalar Polat ile Abdülheyin karşılaştığı sahne gösterilmedi ???
Başta gösterildi ya :T:

@Maskeli Fedai aga ben onu demiyorum fragmanı izle sen de farkedeceksin Polat dışardayken Abdülhey geliyordu sonra Polat nişan aldı fragmanı izle

takas kardeşimizden mesaj var agalar

aga herkese selam söyle bi idaha girmicem oraya kesin kararım

@XanTier @WesTxCoasT @Maskeli Fedai @china_shangai @legolas9900 @Yakamoz-Asi @mrt-06 @Bully ve diğer unuttuğum arkadaşlar
Yapma aga ya çok üzüldüm. :( takas agamla daha görüşemeyeceğiz demek ki? :( Sevgilerimi, selamlarımı iletirsin ona o zaman. Hayatta başarılar diliyorum. :)

Timur'a hasta oldum çok yakışmış bu karakter ona benim adamım bundan sonra.

@takas başkan sensiz forum olmaz,sen forumun tadı tuzusun geri dön. :(

Takasın gittiğini yeni öğrendim yorumları okuyorsa banı açılınca geri dönsün var mı öyle çekip gitmek kıytırık bir mesele için forum bırakılmaz gelsin hallederiz her şeyi.

bölüm geçen bölüme göre vasattı polatın boş boş durması insanı sinirlendiriyor ölseydi madem böyle oturcaksa