O dönem, Vicdan diye bir dizi daha vardı sanırım. O da bu ikili ile kurban gittiydi.O aç gözlülük esnasında çok güzel dizileri de harcadı Kanal D.
Hayat Yolunda, Benim Adım Gültepe...
O dönem, Vicdan diye bir dizi daha vardı sanırım. O da bu ikili ile kurban gittiydi.O aç gözlülük esnasında çok güzel dizileri de harcadı Kanal D.
Hayat Yolunda, Benim Adım Gültepe...
Merakla bekliyoruz, çok izlenir inşallah. ❤️
Doktor dizileri kolay kolay tutmuyor. Doktorlar, Mucize Doktor, Hekimoğlu, biraz da Kalp Atışı hatırladığım tutan diziler.
Bu dizi napacak bakalım, tutma şansını zor görüyorum açıkçası.
Tamam da bunun dışında zaten kaç doktor dizisi çekildi ki Bahar da mesela tuttu. Tutmadı diyebileceğimiz bir Hayat Bugün ve Kasaba Doktoru sayabiliriz belki.
NOW bu diziyi Çarşamba akşamı tutturur ve Kuruluş'un fişini çekebilir...
O dönem, Vicdan diye bir dizi daha vardı sanırım. O da bu ikili ile kurban gittiydi.
Eylülcüğüm hep tutmuş işlerde yer aldı. Bakalım bu geleneği devam ettirebilecek mi @DosiKadroda; Eylül Tumbar, Şebnem Hassanisoughi, Bertan Asllani gibi isimler de yer alıyor.
Konuya eklendi!
Hangi tutmuş iş ayol? 😱Eylülcüğüm hep tutmuş işlerde yer aldı. Bakalım bu geleneği devam ettirebilecek mi @Dosi
Kendi Düşen Ağlamaz ve Yalan gayet de tuttular?Hangi tutmuş iş ayol? 😱
Aaa çocuk mu kandırıyorsun ayol hiç de tutmadılar.Kendi Düşen Ağlamaz ve Yalan gayet de tuttular?![]()
Biri 27, diğeri 30 bölüm sürdü. Günümüz şartlarında büyük bir başarıdır ve tutmuşlardırAaa çocuk mu kandırıyorsun ayol hiç de tutmadılar.![]()
Reytingleri düşük işlerdi canım ne başarısı.Biri 27, diğeri 30 bölüm sürdü. Günümüz şartlarında büyük bir başarıdır ve tutmuşlardır![]()
O kadar bölüm sürmüşlerse tutmuşlar demektirReytingleri düşük işlerdi canım ne başarısı.![]()
Birisi TRT hatırına devam etti diğeri de kanalın dizisizliği sebebiyle.O kadar bölüm sürmüşlerse tutmuşlar demektirSenin bunu görmezden gelmen bu durumu değiştirmiyor
Eylül'ün CV'de tutan işler olacak yazacak
![]()
Serhat kızı ecünnü buluyor demek ki 😄Birisi TRT hatırına devam etti diğeri de kanalın dizisizliği sebebiyle.![]()
Doktor dizileri kolay kolay tutmuyor. Doktorlar, Mucize Doktor, Hekimoğlu, biraz da Kalp Atışı hatırladığım tutan diziler.
Bu dizi napacak bakalım, tutma şansını zor görüyorum açıkçası.
Senin seveceğin tarzda cevap yazardım da, kendimi tutasım geldi. 😂Ecünnü ki ecünnü buluyorum, gerçekleri söylüyorum ama anlayana.@Bully
Yazsana neden tutuyorsun?Senin seveceğin tarzda cevap yazardım da, kendimi tutasım geldi. 😂
Senin seveceğin tarzda bir parlak ile beraber ama diyecektim. 😄😁Yazsana neden tutuyorsun?
Sussss zaten cinlerim tepemde, biliyorumm!!!Senin seveceğin tarzda bir parlak ile beraber ama diyecektim. 😄😁
Ben sana dedim ama demeyeyim diye. 😅😅Sussss zaten cinlerim tepemde, biliyorumm!!!
Ayol bildiğim şeyi desen ne demesen ne.Ben sana dedim ama demeyeyim diye. 😅😅
Sinir katsayın artıyor. Ben seni düşünüyorum. Yoksa derim. 😎😎Ayol bildiğim şeyi desen ne demesen ne.![]()