Yastık gibi duruyor.Rüya falandır muhtemelen yada Ceylan oyun oynarken Korkut görmüştür beraber hayal kuruyorlardır.
Bence Ceylan hamile değil Korkut'u kendine getirmek için böyle bir yalan söylediYastık gibi duruyor.Rüya falandır muhtemelen yada Ceylan oyun oynarken Korkut görmüştür beraber hayal kuruyorlardır.![]()
Şuan ekranda yer alan en uyumlu çiftlerin başında geliyorlar bence
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bence Ceylan hamile değil Korkut'u kendine getirmek için böyle bir yalan söyledi

Bence orjinalindeki gibi bitmeli. Hafızalarda kolay kolay unutulmucak bir son olurFinal fotoğraflarına bak.😱 Sonu yabancı versiyonu gibi olacak diye korkuyorum.![]()
Bence orjinalindeki gibi bitmeli. Hafızalarda kolay kolay unutulmucak bir son olur
GünaydınAaaa 31. bölüm son değilmiydi yeni diyor.![]()
Yok, bitmesin diye taglar açıldı dünya gündemine bile girdik kanalda devam kararı aldıNasıl bitmeyecakmi.😱
Yok, bitmesin diye taglar açıldı dünya gündemine bile girdik kanalda devam kararı aldı![]()
Takip ediyo musun diziyi?Hadi be hiç haberini görmedim.😱2 haftadır yok gibiydim dünyada zaten.
Kötü bir karar olmuş.![]()
Takip ediyo musun diziyi?![]()
Oha beni gandırdın. 😕 Bende 25 lerde felansındır sanıyodum19'da bıraktım çok sarpa sarmıştı çünkü.![]()
Oha beni gandırdın. 😕 Bende 25 lerde felansındır sanıyodum![]()
Fragmana ne diyosun? 20.kez izliyorum şu anEn son karavanlı olaylardaydım orada yatmışlardı o bölümden sonra izlemedim.İzlemem zaten final yapsaydı izlerdim.
![]()