Kanalların Dizileri Ne Kadar İzlendi ?

Allah ım yaaa show tv nin dizlerini çoğu kanal d dekini geçmiş yaaa:(

eline sağlık :) @mrt-06
Show TV dizi ortalamasında 3. olmuş :Z
FOX`un sadece 2 dizisi iyi diğerleri çok kötü

Son düzenleme:
Arka Sokaklar ve Güneşi Beklerken olmasa Kanal D bitik.

Vadi ve Karadayı ATV'yi sırtlıyorlar.

Star, My ve Medcezir sayesinde iyi gidiyor. Seneye düşüş yaşar.

Benim İçin Üzülme ve Adını Kalbime Yazdım'a tebrikler.

Eline sağlık bu arada @mrt-06. :) Güzel bir çalışma olmuş. :)

bugünün saraylısı atv nin 4. dizisi olmuş kutluyorum

karadayı birincilikte hem total hem ab grubunda tebrik ediyorum

star dizileri ab ve totalde sıralama değişmemiş çok istikrarlı MY herzamanki gibi her iki grupta lider bir tebrikte ona

fox da bir karagül dizisiyle parlamış onunda ab si fena sayılmaz totalde iyi gidiyor.

kanal D nin totali cücük kadar, ab grubunda iyi gitmiş. ..

eline sağlık panpa :)

atv tatardan kanal d kayıp tan bir an önce kurtulmalı bence :)

star şu an için iyi ama seneye my siz bu ortalama düşecek gibi :),
kanal d reytingleri takmayan bir kanal olduğu için normal reytingler :F
atv iki sağlam dizisi var :) bugünün saraylısı kötü bir güne denk geldi daha iyi alabilirdi başka bir gün
show ve fox ab de atılım yapmalı artık ama klasik dramalarla bunları yapmaları zor :)

tabloda özel tebriği hakedenler var 1-uek 8 sezon 181 bölüm sürmüş desperate housewives dizisini 50 bölüm olmadan çökerttiler :) 2-tatar ramazan efsane filmden uyarlanan bir dizi bu reytinglerde olmamalı 3-lale devri aşırı uzatmanın cezasını çekiyorlar
@nasıl anlamsız bir sistem Başbakan bir yerden ihbar alıyor Aşkı yükseltiyor Merhameti yükseltiyor çünkü geziye teşebbüs yapan diziye idam kararı verdi başbakan Arka sokakların 287 bölümünden dolayı Yandaş medya Korkak kanal d zafer erginin röportajı ve sloganını neden yayınlamıyorsun Gerçek polisin destanını seyretmek için arka sokakları seyredin senarist başvurmuş Rtürk diziye bu sloganla çıkmasına izin vermmemiş

@destere @Bully @xemrexxx

@nasıl anlamsız bir sistem Başbakan bir yerden ihbar alıyor Aşkı yükseltiyor Merhameti yükseltiyor çünkü geziye teşebbüs yapan diziye idam kararı verdi başbakan Arka sokakların 287 bölümünden dolayı Yandaş medya Korkak kanal d zafer erginin röportajı ve sloganını neden yayınlamıyorsun Gerçek polisin destanını seyretmek için arka sokakları seyredin senarist başvurmuş Rtürk diziye bu sloganla çıkmasına izin vermmemiş

sloğan sakıncalıda değilmiş neden izin vermemiş acaba?