Ergenik diziler kalksın diyordun ya kanalın dizi ortalamasını 3'e düşürmüşler.Ne demiştim.
Ergenik diziler kalksın diyordun ya kanalın dizi ortalamasını 3'e düşürmüşler.
Ben napıyım bu diziler kalksa daha mantıklı değil mi? Bunların yerine film yayınlansın. Yeni diziler başlayana kadar. Ya da Diloş'u transfer etsinler.Eline sağlık.
Ben napıyım bu diziler kalksa daha mantıklı değil mi? Bunların yerine film yayınlansın. Yeni diziler başlayana kadar. Ya da Diloş'u transfer etsinler.
FOX'un logosu TV'ne yapışacaktı iyi olmuş. Dün bende kaçamak yaptım Star TV'deydim.Naparsa yapsın önce yayın akışını değiştirsin bugün Star'dayım.
FOX'un logosu TV'ne yapışacaktı iyi olmuş. Dün bende kaçamak yaptım Star TV'deydim.
Sen yine izliyorsundur.Dedim ya hafta içi fazla izlemiyorum.
Sen yine izliyorsundur.
@nasıl anlamsız bir sistem Başbakan bir yerden ihbar alıyor Aşkı yükseltiyor Merhameti yükseltiyor çünkü geziye teşebbüs yapan diziye idam kararı verdi başbakan Arka sokakların 287 bölümünden dolayı Yandaş medya Korkak kanal d zafer erginin röportajı ve sloganını neden yayınlamıyorsun Gerçek polisin destanını seyretmek için arka sokakları seyredin senarist başvurmuş Rtürk diziye bu sloganla çıkmasına izin vermmemişeline sağlık panpa
atv tatardan kanal d kayıp tan bir an önce kurtulmalı bence
star şu an için iyi ama seneye my siz bu ortalama düşecek gibi ,
kanal d reytingleri takmayan bir kanal olduğu için normal reytingler
atv iki sağlam dizisi var bugünün saraylısı kötü bir güne denk geldi daha iyi alabilirdi başka bir gün
show ve fox ab de atılım yapmalı artık ama klasik dramalarla bunları yapmaları zor
tabloda özel tebriği hakedenler var 1-uek 8 sezon 181 bölüm sürmüş desperate housewives dizisini 50 bölüm olmadan çökerttiler 2-tatar ramazan efsane filmden uyarlanan bir dizi bu reytinglerde olmamalı 3-lale devri aşırı uzatmanın cezasını çekiyorlar
@nasıl anlamsız bir sistem Başbakan bir yerden ihbar alıyor Aşkı yükseltiyor Merhameti yükseltiyor çünkü geziye teşebbüs yapan diziye idam kararı verdi başbakan Arka sokakların 287 bölümünden dolayı Yandaş medya Korkak kanal d zafer erginin röportajı ve sloganını neden yayınlamıyorsun Gerçek polisin destanını seyretmek için arka sokakları seyredin senarist başvurmuş Rtürk diziye bu sloganla çıkmasına izin vermmemiş
UEK. 😱 😱 Bari bugün izle 100. Bölümmüş.En son Pazartesi ÇD izledim PT'de Deniz Yıldızı'nı saymazsak.
pompy ne demek istemiş türkçe bir özet geçsloğan sakıncalıda değilmiş neden izin vermemiş acaba?
UEK. 😱 😱 Bari bugün izle 100. Bölümmüş.