Sadece onlar yeterli olmaz.FF oyun ekibi en iyisi bence oyunlari oynayip begenip begenmedimizi oyunlarin zorlugunu veya oynanabilirligini felan yazmamiz lazim böylece belirli oyunlarda daha fazla bilgi sahibi oluruz ve daha fazla ziyaretci miz olabilir ..
sen başlarına geç aga anlarsın bu işlerdenEn kısa zamanda işe başlanmalı. Biri organize etsin başlayalım
Benim oyunla uğraşacak vaktim yok, olsa zaten ben başlayacaktım bundan çok önce .D Ben sadece desteklerim..sen başlarına geç aga anlarsın bu işlerden
öyle olsun bakalımBenim oyunla uğraşacak vaktim yok, olsa zaten ben başlayacaktım bundan çok önce .D Ben sadece desteklerim..
Herkes öyle hepimiz konuşuyoruz ama icraat yok benimde ygs-lys var bende fazla birşey yapamam.Benim oyunla uğraşacak vaktim yok, olsa zaten ben başlayacaktım bundan çok önce .D Ben sadece desteklerim..
Ben zaten öyle bir tanitim yaparim ki yapiyorum , oyuncular bir istekleri oldugunda oyunun kendi sitesinden degilde gelip FF'den bakarlar. Ama bir ekip kurmamiz lazim. Benim için sadece videoya edit yapabilen biri lazim.Öncelikle oyun yamaları yasaklı listesinde. Google istemiyor, kaldırdık mecburen.
Bence öncelikli olarak yoğunlaşılabilecek iki konu var: haber ve inceleme
Oyun dünyasından haberler güncel olarak paylaşılabilir.
İncelemeler ise yeni oyunlara dair detaylı, görselli falan iyi konular açılabilir. Daha sonra diğer kişiler de oyunlarla ilgili görüşlerini bu konularda belirtebilir.
Bunun dışında hile, ya da ne bileyim gizli taktik vs şeylerle ilgili konular da ziyaretçilerin ilgisini çekebilir. (Linkli şekilde trainer falan onlar yasak)
Sen başla işe destekçi çok Bize boş adam lazım Ama çabuk başlada tam da güzel oyunların çıktığı zamandayız...Ben öncülük etsem şimdi bayaği bir bilgim var yapamayacağım şey yoktur oyun hakkinda ama eminim daha çocuk 16 yasinda bunun aklina mi uyucaz deyip reddenenler olucaktir bildiği bir şey olsa bile.
Aynen öyle. Ama videolara sol alta şeffaf bir şekilde FF yazabilecek biri lazim. Kuru kuruya video çekersem ilgi görmez zaten.Sen başla işe destekçi çok Bize boş adam lazım Ama çabuk başlada tam da güzel oyunların çıktığı zamandayız...
Onu sende yapabilirsin. Moviemakerda bile var sanırım oAynen öyle. Ama videolara sol alta şeffaf bir şekilde FF yazabilecek biri lazim. Kuru kuruya video çekersem ilgi görmez zaten.
Bandicam dışında hic bir video programindan anlamiyorum. Bandicam daa zaten sadece video cekmeye yariyor.Onu sende yapabilirsin. Moviemakerda bile var sanırım o
Aynen öyle. Ama videolara sol alta şeffaf bir şekilde FF yazabilecek biri lazim. Kuru kuruya video çekersem ilgi görmez zaten.
Utubeda sadece videoyu izlemeden önce kapak yapiyorsun.Sanirim youtube dan da yazila biliyor ....