Nasıl Bir Oyun Bölümü İsterdiniz?

Basî kasiyacak vaktim yok :D oyunculugumun en ust noktasi lise 1-2 di benim icin :D

olmayan bir oyun bölümü :F ben oyunla fazla ilgilenmem ama FF açısından bakarsak hilelerin, yamaların falan bir grup tarafından aktif olarak paylaşıldığı bir oyun bölümü iyi olur. :)

FF oyun ekibi en iyisi bence oyunlari oynayip begenip begenmedimizi oyunlarin zorlugunu veya oynanabilirligini felan yazmamiz lazim böylece belirli oyunlarda daha fazla bilgi sahibi oluruz ve daha fazla ziyaretci miz olabilir ..

Ben öncülük etsem şimdi bayaği bir bilgim var yapamayacağım şey yoktur oyun hakkinda ama eminim daha çocuk 16 yasinda bunun aklina mi uyucaz deyip reddenenler olucaktir bildiği bir şey olsa bile.

Öncelikle oyun yamaları yasaklı listesinde. Google istemiyor, kaldırdık mecburen.

Bence öncelikli olarak yoğunlaşılabilecek iki konu var: haber ve inceleme

Oyun dünyasından haberler güncel olarak paylaşılabilir.

İncelemeler ise yeni oyunlara dair detaylı, görselli falan iyi konular açılabilir. Daha sonra diğer kişiler de oyunlarla ilgili görüşlerini bu konularda belirtebilir.

Bunun dışında hile, ya da ne bileyim gizli taktik vs şeylerle ilgili konular da ziyaretçilerin ilgisini çekebilir. (Linkli şekilde trainer falan onlar yasak)

Öncelikle oyun yamaları yasaklı listesinde. Google istemiyor, kaldırdık mecburen.

Bence öncelikli olarak yoğunlaşılabilecek iki konu var: haber ve inceleme

Oyun dünyasından haberler güncel olarak paylaşılabilir.

İncelemeler ise yeni oyunlara dair detaylı, görselli falan iyi konular açılabilir. Daha sonra diğer kişiler de oyunlarla ilgili görüşlerini bu konularda belirtebilir.

Bunun dışında hile, ya da ne bileyim gizli taktik vs şeylerle ilgili konular da ziyaretçilerin ilgisini çekebilir. (Linkli şekilde trainer falan onlar yasak)
Ben zaten öyle bir tanitim yaparim ki yapiyorum , oyuncular bir istekleri oldugunda oyunun kendi sitesinden degilde gelip FF'den bakarlar. Ama bir ekip kurmamiz lazim. Benim için sadece videoya edit yapabilen biri lazim.

Ben öncülük etsem şimdi bayaği bir bilgim var yapamayacağım şey yoktur oyun hakkinda ama eminim daha çocuk 16 yasinda bunun aklina mi uyucaz deyip reddenenler olucaktir bildiği bir şey olsa bile.
Sen başla işe destekçi çok :) Bize boş adam lazım :D Ama çabuk başlada tam da güzel oyunların çıktığı zamandayız...