TV 8'de Dizi Yayınlanacak Mı?

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
Acun Ilıcalı yeni sezon için kolları sıvadı TV8 başran aşağı değişecek. Dün akşam Acun Ilıcalı'nın katıldığı Kanal Türk'te ki programda merak edilen soruları yanıtladı.

TV 8'de yeni sezonda dizi yayınlanmayacağını belirten Acun Ilıcalı kanalda belki sit-com dizileri olabilir dedi ayrıca Aralık 2014'de yeni programların başlayacağını duyuran Acun Ilıcalı ilk 3 kanal arasına gireceğini iddialı bir şekilde belirtti.

Aralık 2014'de Acun Ilıcalı'nın ilk 3 kanal hedefinde başarılı olacak mı yok yeni sezonda başarılı olamayacak mı göreceğiz.
Acun Ilıcalı.

Yenilenen TV8’de dizi filmler olmayacağını, ama sit-com olacak.

Sunucunun kanalda belgesel olacak mı sorusuna

Acun Ilıcalı,
"kanal bizim değil mi abi belgesel de koyacağım, koymazsam en adiyim"

diyerek esprili bir yanıt verdi.

Eylül’de yeni programlar başlayacak, yılbaşında ilk 3’te oluruz. Yani Aralık 2014’te ilk 3 kanaldan biri oluruz.

d3dc5311a79a03d16c348a93b076aaa2.jpg

Çok iddialı konuşmuş ama tam akside ola bilir :T: mesela 2 sezon önce her gün 1.liğe oynayan Show`un bir anda ekonomik krizle ilk 5 dışında kalması ve ya Kanal D`nin dizilerinin totalde 4`ü bile geçemesi nasıl olduysa Acun da bir gün reytinglerini kaybedecekdir :T: izleyici terk ettimi eder 😉

Ben Acun'dan güzel bir kanal bekliyorum.

Belgesel en sevmediğim şeydir olmazsa taş atmam Acun'a.:D

Her gün program mı olur diyorsunuz da şu anda bile Acun 4 gün yayınlanıyor Star'da. :) Kalan 3 günün birine yeni program, ikisine film olur biter. :) İlla dizi gerekli diye bir şey yok Acun için.

Anca heves ederse dizi de yapalım diye o zaman olabilir ama yakın vadede sanmıyorum. :)

Yabanci dizi ile anlasir mi diye düsünmeden edemiyorum Acun'un. Nede olsa suan ki yarismalari da yurt disindan uyarlama.

Her gün program olmaz . Eskilerdende olsa elbet bir tane dizi koyar.

Her gün program mı olur diyorsunuz da şu anda bile Acun 4 gün yayınlanıyor Star'da. :) Kalan 3 günün birine yeni program, ikisine film olur biter. :) İlla dizi gerekli diye bir şey yok Acun için.

Anca heves ederse dizi de yapalım diye o zaman olabilir ama yakın vadede sanmıyorum. :)
Dizisinde oynatacağı insanlar belli bile. Hadise , Hülya Avşar , HilmiCem , Eser vs. :X :X

Yabancılardan o kadar şey alıyor keşke sürelerini de örnek alsa da 20 dakikalık sitcomlardan kuşak yapsa. :):)

Alp Kırşan da kesin olur. :D

Hic fena olmaz bence. Izledigim alman televizyon kanallari mesela hep öyle. Kisa kisa sitcom yayinliyorlar. Bence Türkiye'de Acun bu isin baslangicini yapabilir :)

bence acun bkm ile anlaşıp çghb tarzı bir iş yayınlamalı haftada 1 gün ya da 2 gün :)

söz konusu acun olunca 20 dk lik sitcom hayalcilik olur o ka para etmez türkiyede 20 dk lik sitcom