TV 8'de Dizi Yayınlanacak Mı?

Dizi gibi pahalı işlere girmez diye düşünüyorum,adam sıfır maliyetle dizilerden çok kazanıyor.TV8 bu gidişle en karlı kanal olur.

yabancı dizi yayınlasa keşke, anladığım kadarıyla şuan kendi programlarını yayınlayacak , eğlence kanalı olucak bence tv8 :):)

umarim eglence kanali olur, risksiz kazanan izliyici olur.
NOTE: star TV ilk başta yerli ABC olacakti sonrasinda abc hayalini boş verdi paraya bakti.
bence acunun TV8 projesi tutarsa tv alişkanligi baya degişecek, boyle degişim zamaninda irfan şahinin kanal Dye gelmesiyle oldu, yada cem aydinin CNBCE ve E2 zamani da oldu.

programı baştan sona kadar izledim,bilhassa Gökhan özoğuzdan çok bahsetti acun,gökhan için 'son 10 yılın en iyi tv fikürü dedi'

TV8'in ilk 3'e gireceğini bende düşünüyorum açıkçası 2014 Aralık itibariyle. Kanal program ve yarışmalar ağırlıklı olsun ama dizi de olmalı bence. 2-3 adet alternatif olabilir. Biri sit-com, biri dram, biri aksiyon-heyecan-aşk kategorili 3 dizi yapabilir bence. Hangi saatte yayınlanacağı pek önemli değil ama süreleri en fazla 60 dk. olmalı. :)

Yabancılardan o kadar şey alıyor keşke sürelerini de örnek alsa da 20 dakikalık sitcomlardan kuşak yapsa. :):)

Alp Kırşan da kesin olur. :D
20 dk. olmaz maalesef ama sit-com'lar 45 dk.lık olur umarım en uzun...

bekliyoruz yeni kanalı o ses türkiye,yetenek sizsiniz ve en önemlisi survivor olduktan sonra kanal rahat ilk üçe girer

TV8'in ilk 3'e gireceğini bende düşünüyorum açıkçası 2014 Aralık itibariyle. Kanal program ve yarışmalar ağırlıklı olsun ama dizi de olmalı bence. 2-3 adet alternatif olabilir. Biri sit-com, biri dram, biri aksiyon-heyecan-aşk kategorili 3 dizi yapabilir bence. Hangi saatte yayınlanacağı pek önemli değil ama süreleri en fazla 60 dk. olmalı. :)

20 dk. olmaz maalesef ama sit-com'lar 45 dk.lık olur umarım en uzun...
Ben de biliyorum zaten olmayacağını ama hayal işte. :):)

Dizi gibi pahalı işlere girmez diye düşünüyorum,adam sıfır maliyetle dizilerden çok kazanıyor.TV8 bu gidişle en karlı kanal olur.
Ucuz maliyetli diziler yapabilir. Zaten direkt olarak sit-com demesi buna işaret. :)

Acun mutluluk veren kanal yapacak. Dram yok. Haber yok.

Sadece eğlence programları ve komedi dizileri. 😉:Z

Ana haber yerine Komedi Dükkanı tekrarları yayınlanmaya başlamış. Komedi Dükkanı yeni bölümleriye tv8'de devam etseydi daha iyi olurdu. :)