Bölüm güzeldi ondandır. Haftaya düşer. Ya da A.Ş.K.'ın bitmesi istenmiyor galiba. Pompy sayesinde her şeyin altında bir şey arar olduk.@Bully Aşk comuş hayırdır Sbt'nin ayarlarımı bozuldu ne
29 geçe bitti
Kesinlikle. Pzt pt-1'e gelse daha iyi olur hem kayıp'ta pt-2'ye geçer bu tarz dram dizilerinin izleyicisini bu saatte bulamazsın dediğin gibiyarın düşük alırsa millet boşlukta bile gitmedi diyecek oysa gece yarısının boşluğumu olur milletin yarısından çoğu uykuya daldı saati yanlış
Pt-2'de erkek dizileri iyi gider ama Kanal D'nin tam bir erkek dizisi yok bu sene. O yüzden Çalıkuşu pt-2'de düştü. Merhamet de daha çok bayanlara hitap ettiği için düşük gidiyor pt-2'de.Kesinlikle. Pzt pt-1'e gelse daha iyi olur hem kayıp'ta pt-2'ye geçer bu tarz dram dizilerinin izleyicisini bu saatte bulamazsın dediğin gibi
KesinliklePt-2'de erkek dizileri iyi gider ama Kanal D'nin tam bir erkek dizisi yok bu sene. O yüzden Çalıkuşu pt-2'de düştü. Merhamet de daha çok bayanlara hitap ettiği için düşük gidiyor pt-2'de.
Pt-2'de erkek dizileri iyi gider ama Kanal D'nin tam bir erkek dizisi yok bu sene. O yüzden Çalıkuşu pt-2'de düştü. Merhamet de daha çok bayanlara hitap ettiği için düşük gidiyor pt-2'de.
Gençleri susturamamış olacaklar ki kanal reklama girdi
Evet. Bazı yazıları körü körüne kötülemek misali, ama telli telli yi güzel söylediler o yüzden zaplayamadım başka kanalaben o abbası sevmedim bir türlü hiç takip etmiyorum