yapma ya tutturamadım sen my seyreder miydin yoksa @xemrexxx ile yatan siülümanla kalkar meselesi miMuhteşem Yüzyıl.
Horoz çıksınab de güçlü merhamet artık yarına bakalım cicivmi çıkacak kuş mu çıkacak reytingde
:doksanlar mı
sülümanın odasında ağalar bekliyi ganiden öğrendiği taktiklerle geçemez atacan orayıyapma ya tutturamadım sen my seyreder miydin yoksa @xemrexxx ile yatan siülümanla kalkar meselesi mi
Horoz çıksın
Merhamet boşlukta kötü gidiyor..
Yok artık. Her diziyi Kayıp'la karıştırma istersen. Biraz reklam verip para kazansın kanal.Kanal d çok olmaya başladı artık reklama girmeseydi merhamet 23.15-30 aradı 4.60 , 23.30-45 arası 5.10 alıcaktı!!
Altın yumurtlayanından ama maşallah altın kızlar misaliözgü namaldan yasemin allen den horoz çıkmaz ) tavık belki
Ama hep öyle yapıyodu. Demekki canına tak ettiYok artık. Her diziyi Kayıp'la karıştırma istersen. Biraz reklam verip para kazansın kanal.
totalcilerin sülümanın odasında işii nesülümanın odasında ağalar bekliyi ganiden öğrendiği taktiklerle geçemez atacan orayı
ab grubuna adım atabilmek için sülümanın kendilerini okuyup üflemelerini isterler belki )totalcilerin sülümanın odasında işii ne
Altın yumurtlayanından ama maşallah altın kızlar misali
My dışında rakip yok. Boşluk sayılır. Oldu olacak diğer kanallar kapansın bir tek Merhamet yayınlansın. Kuzey geçen sene 7-8 görüyordu anlıklarda.özgü namaldan yasemin allen den horoz çıkmaz ) tavık belki
şimdiye kadar boşluk yoktu my daha yeni bitiyor
özgü mü genç panpa minyon tipine bakma onun da yaşı baya varbizim altın kızlarda vardı bir zamanlar hatırlarsın türkan şoray hülya kpoçyiğit fatma girik nevra serezliden oluşan )
şimdiki altın kız yeni hürrem sayılır yaş itibarıyla onlara yakın
özgü ve yasemin daha genç onlardan altın kız olmaz
özgü mü genç panpa minyon tipine bakma onun da yaşı baya var
Ne kız olur peki ? ¿bizim altın kızlarda vardı bir zamanlar hatırlarsın türkan şoray hülya kpoçyiğit fatma girik nevra serezliden oluşan )
şimdiki altın kız yeni hürrem sayılır yaş itibarıyla onlara yakın
özgü ve yasemin daha genç onlardan altın kız olmaz