aga bekliyorum banlanacaktım sözdeEn hani? Hala ceza yok. Bizi kekliyor yine
aga bekliyorum banlanacaktım sözdeEn hani? Hala ceza yok. Bizi kekliyor yine
Banlamazlar seni benceaga bekliyorum banlanacaktım sözde
bekliyorum banlandığım an iş biter banlanmazsam yarın vadi günüBanlamazlar seni bence
İnşallah agaBanlamazlar seni bence
Vadi öncesi yaşattığın korkuya bak aga tebrik ederim helal olsun ne olmuş yani 15 gün ? Diğer forumlarda takılırsın 15 gün sonra dönersin geribekliyorum banlandığım an iş biter banlanmazsam yarın vadi günü
Süresiz mi ?hala banlanmadığıma göre yırttım agalar sizleri yanlış bilgilendirdiğim için kusura bakmayın ama bana banlanacağım bilgisi geldi valla @ABAY_06 @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @legolas9900 @Bully @gundix123 @mrt-06 @XanTier
yok aga 15 gün eğer banlansaydım daha girmezdim bişey yapmadan 15 gün banlanmak nedir yaSüresiz mi ?
yürü git lan oradan kaçıp gitmek var mı öyleyok aga 15 gün eğer banlansaydım daha girmezdim bişey yapmadan 15 gün banlanmak nedir ya
Kısacası gitmiyorsun yani aga değil mi?hala banlanmadığıma göre yırttım agalar sizleri yanlış bilgilendirdiğim için kusura bakmayın ama bana banlanacağım bilgisi geldi valla @ABAY_06 @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @legolas9900 @Bully @gundix123 @mrt-06 @XanTier
nereye gidiyor öyle kafasını kırarım onunKısacası gitmiyorsun yani aga değil mi?
Bugün çok ciddiydi valla görmen lazımdı. Allah'tan ban yemedi.nereye gidiyor öyle kafasını kırarım onun
zannedersem kırıldı yarın vadi onun keyfini yerine getiriirBugün çok ciddiydi valla görmen lazımdı. Allah'tan ban yemedi.
abi yok alakası yok banlansaydım daha girmezdim ama banlanmadıkzannedersem kırıldı yarın vadi onun keyfini yerine getiriir
ya takas allah aşkına ne sözü be kardeşimagalar ben sözümde dururdum banlansaydım iş biterdi demekki bu seferlik yırttık demektir
abi söz ağızdan 1 kere çıkar o kadar kişiyi kandıracak değilim banlanırsam giderim dedim banlanmadım bu kadar basitya takas allah aşkına ne sözü be kardeşim
tamam lan anladık kes tamam yarın 25 i bulurmuyuzabi söz ağızdan 1 kere çıkar o kadar kişiyi kandıracak değilim banlanırsam giderim dedim banlanmadım bu kadar basit
yok abi 25 zor şimdilik ama 15 kesintamam lan anladık kes tamam yarın 25 i bulurmuyuz
pardon yanlış oldu 15 demek istemiştimyok abi 25 zor şimdilik ama 15 kesin