Sevdaluk'un Yayın Tarihi Belli Oldu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
Show TV'nin başrollerinde Demet Akbağ ve Erdal Özyağıcılar'ın paylaştığı BKM Film'in yapımcılığını üstlendiği aşk , komedi temalı iddialı dizi Sevdaluk dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Sevdaluk 4 Aralık Çarşamba akşamı 20.00'da Show TV'de başlıyor.

3 sezondur yayınlanan Tükenmez Kalem Film'in yapımcılığını üstlendiği Gani Müjde imzalı Pis Yedili'nin akıbeti henüz belli değil.

SEVDALUK | 4 Aralık Çarşamba 20.00.

bb619a76bdc59ae04df1ed932daeb706.jpg

Son düzenleme:
Dizinin şansı yüksek. Doğru bir gün seçimi. My'ye ciddi bir rakip olabilir. :)

Bilgi eklenecek diyorsun da Aşk Ekmek Hayaller dizisindeki gibi bilgi ekleyeceksen hiç ekleme bence. Hele o resim neydi öyle. Koptum resmen. :F

Tam beklediğim gibi dizilerin günleri ve saatleri. Saklı Kalan'da Salı olursa tamamdır benim için. Bu "Show" başlar! 😎

pis yedilini pt2 mi yapcaklar acep (b) ama doğru kararlar alınıyor sevindim tutma şansı çok yüksek :Z

Pis Yedili pt2'de iş yapamaz. FOX'a gelir umarım dizi. Çarşamba 20:15'e. (FOX'a gelirse gerçekten geç saatte yayınlanmaz o yüzden 20:15 dedim) :)

yok artık pis yedili ????
"Pis Yedili" ucuz bir dizi. Pt2'de yayınlanır yine aynı reytingleri alır, belki oranları az buz düşer fakat yine de sezon sonuna kadar yayın hayatına devam eder dizi. :)

Sevdaluk'ta İnş. çok iyi oranlar alacak Çarşamba günü. Kadrosu ve konusuyla seyiriciyi kendine çekeceğinden eminim. Umarım bu reytinglere de yansır. :)

"Pis Yedili" ucuz bir dizi. Pt2'de yayınlanır yine aynı reytingleri alır, belki oranları az buz düşer fakat yine de sezon sonuna kadar yayın hayatına devam eder dizi. :)

Sevdaluk'ta İnş. çok iyi oranlar alacak Çarşamba günü. Kadrosu ve konusuyla seyiriciyi kendine çekeceğinden eminim. Umarım bu reytinglere de yansır. :)
py nin kitlesi liseli bence çok geçe kalırsa ertesi gün okul var millet uyur :X

Carsamba sevdaluk guldur guldur cok iyi oldu bkm harbiden cok kaliteli sirket ilk defa bi dizisine bu kadaer ozeniyor herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...