bnm kriterim belliABAY_06 post: 1556335' Alıntı:Kötü almıyoki 11'e yaklaşmışlar işte daha ne olsun
bnm kriterim belliABAY_06 post: 1556335' Alıntı:Kötü almıyoki 11'e yaklaşmışlar işte daha ne olsun
kopenhag kriterleriyle bir bağlantın var mıbnm kriterim belli
ondan daha zorlu bnmkilerkopenhag kriterleriyle bir bağlantın var mı
Neymiş senin o değerli yüksek kriterlerin emrebnm kriterim belli
bir dizi kaliteliyim diyorsa bunu somut oalrak kanıtlamanın tek yolu vardırNeymiş senin o değerli yüksek kriterlerin emre
Neymiş 😎bir dizi kaliteliyim diyorsa bunu somut oalrak kanıtlamanın tek yolu vardır
söylemem hemen o mesaja atlamak için bekleyenler varNeymiş 😎
gizem yapma ver kurtulsöylemem hemen o mesaja atlamak için bekleyenler var
söyledim daha önce kaç kez hep atlayanlar oluyor alakasız kişiler falangizem yapma ver kurtul
ben biliyorumsöyledim daha önce kaç kez hep atlayanlar oluyor alakasız kişiler falan
@365 te sondan bir önceki satırda yazıyiKonuyu uzatmadan söylesene Emre, sildirtme simdi tüm mesajlari
vışşhh pompy mantığoı bile demez bunu ab dizisi= ab si totalinden yüksek dizi yoksa küçük gelin ab de 4 e yakın alıyor ona ab dizisi deriz ben de özledim e total dizisi çok mantıklı geliyor dimi kulağaHay benim anlamadigim nokta su, o da "Karadayi totallesiyor" diyorlar. Tamam kardesim, evet, TOTAL'i daha yüksek geliyor da, AB'de bir KVP bir Karadayi aldi bu sezon böyle reytingler. O zaman tüm diger diziler TOTAL dizisi oluyor?
@365 te sondan bir önceki satırda yazıyi
karadayı totalleşmeye devam etmiş demek ki abartıldığı ka kaliteli bir bölüm değilmiş
vışşhh pompy mantığoı bile demez bunu ab dizisi= ab si totalinden yüksek dizi yoksa küçük gelin ab de 4 e yakın alıyor ona ab dizisi deriz ben de özledim e total dizisi çok mantıklı geliyor dimi kulağa
kalite reytingle ölçilmiyi panpa365 diye üye varmis yeni ögrendim
xemrexxx'in 365 no'lu mesajinda;
O kadar kaliteli degilmiymis? Valla simdiye kadar ki en iyi reytingleri, her iki gruptada.
bişi yapmıcan bakıp bakıp gülücen sisteme bir bakmışsın küçük gelin karadayıyı şefkat tepe acunu geçmiş365 diye üye varmis yeni ögrendim
xemrexxx'in 365 no'lu mesajinda;
O kadar kaliteli degilmiymis? Valla simdiye kadar ki en iyi reytingleri, her iki gruptada.
Reyting sistemi iste, ne yapacan
kalite reytingle ölçilmiyi panpa