18 Kasım 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Program siralamalari ilk mesaja eklendi.

o ses hakikaten çok çok iyi reytingler almış karadayı totalde 11, 40 baya yükselmiş ama ab de az artmış

vışşhhhh ab 13 küsür özet 8.5 😱 acuminati adına:F

beni affet çok iyi gitmiş bu sene coştu dizi :F
atv esra yı kaptırdığına bin pişmandır :D
müge anlı kendi saatinin rakipsizi bir isim hala
as ın tekrarı 4.5 alarak çok iyi gitmiş helal ılsun yok böyle dizi efsane enfesto :F
karadayı totalleşmeye devam etmiş demek ki abartıldığı ka kaliteli bir bölüm değilmiş :X
kayıp pt-2 devam eder umarım pazartesi ya da salı pt 2 ye atarlar :)

as ın tekrarı 4.5 alarak çok iyi gitmiş helal ılsun yok böyle dizi efsane enfesto :F
karadayı totalleşmeye devam etmiş demek ki abartıldığı ka kalit

karadayı totalleşmeye devam etmiş demek ki abartıldığı ka kaliteli bir bölüm değilmiş :X
kayıp pt-2 devam eder umarım pazartesi ya da salı pt 2 ye atarlar :)
11.40 almış işte daha ne yapsın Tns bu kadar veriyo:T:

Dün herkes biraz fazla abartmıştı, yok zirve karadayının :d
Görüldüğü gibi, o ses hiçbir şekilde geçit vermiyor karadayıya. :d ab de 23 dk lık özeti 8, demekki 45'e kadar sürseydi özeti 2. Olacaktı ab'de :d ama bayi oranlar almış, totel 12, ab. 13 ne oluyoruz acun.:d
Karadayı totel dizisi olma yokunda ilerlliyor :d
Kayıp yetersiz. :d en azından ab'de 4'ü geçmeli. O da ancak pt-2'ye geçerse olur. Yoksa zor :)

O Ses Türkiye harikalar yaratıyor :gangnam:

Karadayı uçmuş.. :D

Beni Böyle Sev AB'de başarısını sürdürüyor.. :Z

Kayıp kayıplarda :kiki:

Deniz Yıldızı her zamanki oranlarını almış, artık bi 4 ü görmeli :(

Anlamıyorum Karadayı o kadar güzel bölüme rağmen yada kötü bölüm olmasına rağmen inişler çıkışlar yaşıyor ama Acun son 3 haftadır 13'lerde takılı kaldı(b) Gelde bu duruma kafa yorma:bağır: Hayır yavaştan çıksa anlam veririm ama birden 13 gördü ve orda kaldı😕 Neyse hak etmiştir diyorum. KARADAYI'm herşeye rağmen çok iyi gidiyor. bir fragmanı bile 380 bin izleniyor. Acun'un hangi sesi o kadar izleniyor? Birazda bu yönden bakmak gerek😉

Evet abartıldıgı kadar güzel bölüm:) Pazartesi gecesi AB grubu fingirdek bi gece yaşamak istiyorlar heralde:X Zahide ile Yetiş Hayatın tekrarına bak AB'de:) Kadının programı gündüz kuşak yayınını geçmiş geceleyin:F @xBUGRAx

Arka sokakların tekrarını Saat 20 ye Alsınlar Arka sokakların Tekrarı Hafta içi her gün saat 20 de olsa Kayıp saat 23 te Saat 1 de vicdan olsa Çalıkuşu saat 23 te olsa çarşamba saat 23 te AŞK Perşembe Saat 23 te İNTİKAM cuma Saat 23 Cuma saat 23 Yalan dünya Cumartesi saat 20 Arka sokaklar yeni bölüm Pazar SAAt 20 GB

cuma Saat 1 de beyaz show cumartesi Saat 23 Merhamet
Pazar saat 23 İnadına yaşamak
Perşembe Galip derviş saat 1 de @xemrexxx Kanald nin bu berbatlıktan kurtuluşu ancak bu şekilde olur

2 hafta önce kayıp çok kaliteli, umarım erken final yapmaz diyenler birden gülücükler atıyor kayıpa. Ben neymişim be, bana göre dizisinden vazgeçiyolar :kiki: helal bana. Tesirim kuvvetli evelallah :kiki:

O ses Türkiye her iki grupta 1. olmuş :Z AB`si çok iyi 13.69 :J
Karadayı O ses`i düellolar haftasında geçe bilir sadece 😉
Kayıp düşük reytinglerle devam ediyor
Beni Böyle Sev çok iyi gitmiş :Z AB`si 3`ü geçmiş

Karadayınin finali yaklaşıyor sanırım bakalım mezarın başında Feride kaç hafta uyuyacak))) türk adaleti niye bu durumda anlaşılıyor işe yaramaz bir düğme için bu kadar uğraşırken bu durum normal)) sanırım senaristler de sırf bölüm olsun diye yazıyor onlarda dugmeden bişey çıkmayacağını biliyor oyaliyorlar

Karadayınin finali yaklaşıyor sanırım bakalım mezarın başında Feride kaç hafta uyuyacak))) türk adaleti niye bu durumda anlaşılıyor işe yaramaz bir düğme için bu kadar uğraşırken bu durum normal)) sanırım senaristler de sırf bölüm olsun diye yazıyor onlarda dugmeden bişey çıkmayacağını biliyor oyaliyorlar
Halbuki forumda da karadayının öyküsünden daha iyisi yok gibi lense ediliyor :d

Halbuki forumda da karadayının öyküsünden daha iyisi yok gibi lense ediliyor :d

Kayıp aslında düşük gitse daha iyi, sonuçta film gibi reklamsız focuslanıyoruz diziye. Farkı irfan :d

2 hafta önce kayıp çok kaliteli, umarım erken final yapmaz diyenler birden gülücükler atıyor kayıpa. Ben neymişim be, bana göre dizisinden vazgeçiyolar :kiki: helal bana. Tesirim kuvvetli evelallah :kiki:
Yo Kayıp hakkında ki görüşlerim hala aynı. Böylesine kaliteli yapımıda takipte ediyorum mesela dünkü bölümde hop oturup hop kalktık. Leyla oğlunu buldu ama bide onu kurtabilmek var dimiii. :)) Rüya değildir umarım :)