bnm kriterim belliABAY_06 post: 1556335' Alıntı:Kötü almıyoki 11'e yaklaşmışlar işte daha ne olsun![]()
bnm kriterim belliABAY_06 post: 1556335' Alıntı:Kötü almıyoki 11'e yaklaşmışlar işte daha ne olsun![]()
kopenhag kriterleriyle bir bağlantın var mıbnm kriterim belli![]()
ondan daha zorlu bnmkilerkopenhag kriterleriyle bir bağlantın var mı
Neymiş senin o değerli yüksek kriterlerin emrebnm kriterim belli![]()
bir dizi kaliteliyim diyorsa bunu somut oalrak kanıtlamanın tek yolu vardırNeymiş senin o değerli yüksek kriterlerin emre![]()
Neymiş 😎bir dizi kaliteliyim diyorsa bunu somut oalrak kanıtlamanın tek yolu vardır![]()
söylemem hemen o mesaja atlamak için bekleyenler varNeymiş 😎
gizem yapma ver kurtulsöylemem hemen o mesaja atlamak için bekleyenler var![]()
söyledim daha önce kaç kez hep atlayanlar oluyor alakasız kişiler falangizem yapma ver kurtul![]()
ben biliyorumsöyledim daha önce kaç kez hep atlayanlar oluyor alakasız kişiler falan![]()
@365 te sondan bir önceki satırda yazıyiKonuyu uzatmadan söylesene Emre, sildirtme simdi tüm mesajlari![]()
vışşhh pompy mantığoı bile demez bunuHay benim anlamadigim nokta su, o da "Karadayi totallesiyor" diyorlar. Tamam kardesim, evet, TOTAL'i daha yüksek geliyor da, AB'de bir KVP bir Karadayi aldi bu sezon böyle reytingler. O zaman tüm diger diziler TOTAL dizisi oluyor?![]()
@365 te sondan bir önceki satırda yazıyi![]()
karadayı totalleşmeye devam etmiş demek ki abartıldığı ka kaliteli bir bölüm değilmiş
vışşhh pompy mantığoı bile demez bunuab dizisi= ab si totalinden yüksek dizi
yoksa küçük gelin ab de 4 e yakın alıyor ona ab dizisi deriz ben de özledim e total dizisi
çok mantıklı geliyor dimi kulağa
![]()
kalite reytingle ölçilmiyi panpa365 diye üye varmis yeni ögrendim
xemrexxx'in 365 no'lu mesajinda;
O kadar kaliteli degilmiymis?Valla simdiye kadar ki en iyi reytingleri, her iki gruptada.
![]()
bişi yapmıcan bakıp bakıp gülücen sisteme365 diye üye varmis yeni ögrendim
xemrexxx'in 365 no'lu mesajinda;
O kadar kaliteli degilmiymis?Valla simdiye kadar ki en iyi reytingleri, her iki gruptada.
Reyting sistemi iste, ne yapacan![]()
kalite reytingle ölçilmiyi panpa![]()