18 Kasım 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

karadayıyı tüm halk izliyo ve totali yüksek çıkıyosa bunla gurur duymamız lazım her kesimden insan izliyo ki totali de tavan ab si de rahat olun :) takıntı haline getirenler var malesef malesef :D

Hay benim anlamadigim nokta su, o da "Karadayi totallesiyor" diyorlar. Tamam kardesim, evet, TOTAL'i daha yüksek geliyor da, AB'de bir KVP bir Karadayi aldi bu sezon böyle reytingler. O zaman tüm diger diziler TOTAL dizisi oluyor? :F

Hay benim anlamadigim nokta su, o da "Karadayi totallesiyor" diyorlar. Tamam kardesim, evet, TOTAL'i daha yüksek geliyor da, AB'de bir KVP bir Karadayi aldi bu sezon böyle reytingler. O zaman tüm diger diziler TOTAL dizisi oluyor? :F
vışşhh pompy mantığoı bile demez bunu :F ab dizisi= ab si totalinden yüksek dizi :) yoksa küçük gelin ab de 4 e yakın alıyor ona ab dizisi deriz ben de özledim e total dizisi :F çok mantıklı geliyor dimi kulağa :F

@365 te sondan bir önceki satırda yazıyi :X

365 diye üye varmis yeni ögrendim :D

xemrexxx'in 365 no'lu mesajinda;

karadayı totalleşmeye devam etmiş demek ki abartıldığı ka kaliteli bir bölüm değilmiş

O kadar kaliteli degilmiymis? :D Valla simdiye kadar ki en iyi reytingleri, her iki gruptada. :A

vışşhh pompy mantığoı bile demez bunu :F ab dizisi= ab si totalinden yüksek dizi :) yoksa küçük gelin ab de 4 e yakın alıyor ona ab dizisi deriz ben de özledim e total dizisi :F çok mantıklı geliyor dimi kulağa :F

Reyting sistemi iste, ne yapacan :D

O kadar kaliteli degilmiymis? :D Valla simdiye kadar ki en iyi reytingleri, her iki gruptada. :A
kalite reytingle ölçilmiyi panpa :X

Reyting sistemi iste, ne yapacan :D
bişi yapmıcan bakıp bakıp gülücen sisteme :) bir bakmışsın küçük gelin karadayıyı şefkat tepe acunu geçmiş :)

senin mantığına göre totali 2 ab si 3 olan kayıp 11 reyting alan karadayıdan daha kaliteli mantığa bakarmısın :kiki: zenginler izlediği için mi kaliteli oluyomuş bu saçma düşünceler sadece sizde var zaten

mahsun'un dizileri çok kalitedir çekim tekniği olarak türkiye nin en iyisidir ama doğu dizisi olunca zengin grup izlemez byu durumda kalitesiz dersek çarpılırız mazAllah :kiki:

ya da net bir erkek dizisi ab de daha yüksek olamaz vadi mesela en kaliteli dizi ama halkın aşırı izlemesi sonucu tavan yapıyo totalde :kiki: halkımızın talepleri bu yönde :D