- Reaksiyon puanı
- 53,698
- Puanı
- 1,060
Günü değişmese alırdı o oranları yine. Küçük Gelin'in böyle oranlar alacağı hesapta yoktu.Yazın ki tadı olsa o kadar alırdı yine....
Günü değişmese alırdı o oranları yine. Küçük Gelin'in böyle oranlar alacağı hesapta yoktu.Yazın ki tadı olsa o kadar alırdı yine....
Oha samanyolu 11 görmüş nasıl bir dizi bu merak ettim üşenmesem bakacam varsa izleyen yorumlasın bakalım.
Bülent 23.30'dan sonra çoşuyor.Bülent bugün Show TV'yi kurtaramayacak gibi.
Küçük Gelin'i SBT uçurmuş bugün.
Uçtun bence.Güneşi Beklerken yarın totalde 6.28 abde ise 8.36 alıcak gibime geliyor
Uçtun bence.
Yok artık. Geçen hafta totalde 5.72, ab'de 7.96 almış. Bu mu uçmak? Biz ne uçan diziler gördük.Uçtun bence.
Total'i kast ettim , 6'ı üstü alamaz bence.Bende uçma yok yarın görürüz çok iyi bir son ile ab si tavan etti 30 dk dir
Total'i kast ettim , 6'ı üstü alamaz bence.
Show gece yayınlasın o zaman tüm programlarını ve dizilerini. Hepsi gece coşuyor.Bülent 23.30'dan sonra çoşuyor.
Aynen. Daha 2 hafta önce 6 almıştı totalde. Tns'de daha yüksek çıktığını düşünürsek güzel bir artış olacak gibi. 6'yı geçer bence de.Totaldede alır geçen hafta en yüksek anlık 5.32 ile totalde 5.72 civarı almış bugün 6.30 civarı geldi görürüz yarın harika artış bekliyor....