Kesinlikle öyle. Yazınki oranlardan sonra düşük geliyor bunlar ama idare edecez artık. Ancak artış olması çok sevindirici tabii.Daha da hakediyor.
izlenecek şey olmadığında en iyi alternatif Acun benim için seni de haftaya beklerimGüneşi Beklerken çok sıkıcıydı. Haftaya başka bi şey izlerim yüksek ihtimal ya da bi şey izlemem.
Yazın ki tadı olsa o kadar alırdı yine....Kesinlikle öyle. Yazınki oranlardan sonra düşük geliyor bunlar ama idare edecez artık. Ancak artış olması çok sevindirici tabii.
Gb reklam dönüşü 2:42.
ne dedim lo ben [/quote]Yok panpa ben demedim @xemrexxx koyu STV izleyicisidir o demiştir.
Aman aman benden uzak dursun Acun'u izlemem ben. Sağol teklifin için yinede.izlenecek şey olmadığında en iyi alternatif Acun benim için seni de haftaya beklerim
Acun bugün Küçük Gelin'e geçit vermiyor. Yarın ab'de zirve kesin gb'nin de totali kestirmek zor.
Yok mu resmi?Bülent Ersoy'u ilk defa pantolon giymiş olarak görüyorum. 😱
Tablete Show TV'yi yüklemiştim bakıyım bir.Düşer belki birazdan Twitter'a.
22:30 - 22:45 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 12.23 2) SMNYL TV: 9.47 3) KANALD: 3.04 4) TRT1: 2.31 5) FOX: 1.42
@destere bugün izledi.Oha samanyolu 11 görmüş nasıl bir dizi bu merak ettim üşenmesem bakacam varsa izleyen yorumlasın bakalım.