Ana caddelerden şike şoruşturma gönderme

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
16 bölüm
Ali ozan Amir ve ekibi çevik kuvvete karşı karşıya kalmış Hedeflerine Ali ozan amir çatışmaya girer çevik kuvvetle Habertürk yanar Bambi yanar hoteller bile yanar Mobeselere bilerek çarpan kepçe hepsini suya atar Güvenlik kameralarını bile suya atarlar Ne mobese vardır nede güvenlik kamerası Çevik kuvvetin yaktığına kanıt felan bulamazlar ve AÖTV ELKaide tv Müslüman Kardeşler Tv SMTV Edison TV Muhalefet yapan kanalları kapatma emri veren Edison pardisi kendisine bağlı devlet kanalları kurmaya çalışıyor hedefi cihat ı yaygınaştırmak

Sahne 2
Platini buna sakın bulaşmayın yoksa Bütün Türk katımları Avrupaya gidemez Ali ozan amirim Ali ozan Amir ben Fenerbahçeliyim size dava açıyoruz UEFa ve imam birliğiyle Spor toto süper ligte şike yaptırmaktan Kasımpaşayı 2 yapıp Fenerbahçe zaten 1 de olsa da şampiyonlar ligine gidemeyecek Kasımpaşayı şampiyonlar ligine direk sokacaksınız bizde Edison partisinin takımı olduğu için yapıyorsanız yaptırmıcağız bütün dünya görecek rezilliğinizi Uefa hedef Mehmet Ali aydınlar bakalım kaç para verdiler ona Denizli-Fenerbahçe maçında denizli seyircileri stadın Trafosunu patlattı Ankara gücüde önüne gelene faul yaparsa maç tabiki 6-0 biter sivas zaten maçta baya bir çekişme yaşattı fenerbahçeyi zorlattı hiç bir maçta şike yoktur siz Edison partisine uyup bunları yapıyorsanız Sizinde onlardan farkınız yok Cas ıda toplayın Federal Mahkemeyide Avrupa insan mahkemesinide toplayın Herkesle tek tek bağlantı kurulacak Atv yide Aziz yıldırım alacak ve o başımıza dert açan dizi Kurtlar vadisi pusu bitecek 9 yaşında hamile bir çocuğu yaktılar

Sahne 3
xemrexxx Şeriat seven TNS yi ne yapıcaz Ozan müdür hiç fikrim yok Rıza baba zaten Ankara üniversiteside sağlıklı raporu vermemiş Edison partisinin bütün dizileri 1 oluyor Agb doğrudur zaten 31 mayısta gördük polislerin nasıl sahte delil oluşturduğunu

Sahne 4
Kadıköy Fenerbahçenin ve beşiktaşın müzesi yanıyor Fransız Teknoloji merkesi Amerika Televizyon Merkesi

Sahne 5
ela Müdür ne oluyoruz bu yangında neyin nesi Ekip çatışmadan sonra Taksimin yanan her tarafını söndürür kartal1453 cemaat taraflı olan bütün gruplar gelir palalarla Silahlarla okula camiye kiliseye cihangirde Silah sesleri yankılanır Bankalardaki güvenlik görevlileri ve şubedekilerde katılır Ayran içenler ortalığı karıştırır Ekip ambulansla Alman hastahanesi ve italyan hastahanesine yollar

Sahne 6
Gökdelen yapan mafyaya karşı olan bir imam Miting yaparken kadir amire çarpar sana şoruşturma açacam ülkeyi en iyi yöneten parti 11 yıldan beri Edison partisi Seyrekte katliam Edison partisinin emriyle Seyrekte katliam yaparlar 2 Dersim katliamı olmuş bu defaya seyrekte Ermeni mezarlığını yıkıp gök delen kanallar felan yapacak Kanal d tehlikede posta yüzünden

Sahne 7
Reytinglere bakan Ali ozan amir Aman rahabbim bune böyle KVP 70 ReytinG Zengin kız fakir oğlan 69 Reyting Aramızda kalsın 68 reyting İki dünya arasında 66 reyting Beni affet 50 reyting 100- İntikam 0,5 reyting 31 Yalan dünya 1 reyting 60 AŞK 70 Merhamet 80 kayıp Güneşi beklerken ve Arka sokaklar kanalı sırtlıyor ben ama onlarda düşüşte ilk 5 te felanlar en azından Ekip Tiaka Platini UEFA Cas Fifa Konami Federal mahkemeye Avrupa insan mahkemesine RTürke tns ye ve SBT ye de dava açar

Sahne 9
Gazzeye yardım gitmemesi taraflı yoksa israil yeniden saldırır Ali ozan Amir ve ekibi Ela müdürden rica ederek Hümeysayla beraber gazzeye Yardım ulaşsın gerekirse çatışın biz idare ederiz kendinize iyi bakın

Sahne 10
Gazzede çatışma Silah toplar ve bomba ve torpidolarla saldıran israil Silahlada saldırır israil askerleri etkisiz hale gelir Adamlar Kudüsü basar ve İsrail mafyasını yakalarlar Gazzeye yardım gider Dönerken rahatladık resmen

Sahne 11
SHOW TV ATV STAR Kanal d nin başı dertte kapatılma tehlikesiyle karşı karşıya postadan dolayı İrfan şahini toplantı odasına çağırır biz bu işi çözeriz Yeterki Mitingim için çekmeniz Dolmabahçe DE yapıcaz bu mitingi tanıdığım bir imam var Valide var o işleri hal eder İrfan şahin Vay be Amirim sen neymişsin öyle Ali ozan amir ve ekibi Even ve xemrexxx savcım yağmur Adaleti halk için sağlamalı polislerimiz biz hükümetin polisleri değil halkın polisiyiz İrfan şahin ve Ailesi yaşa Ekip enbüyük ekip bu başka tanımam Operasyon başlıyor operasyonun adı Laiklik operasyonu Atatürk ve bütün şehitlerimiz adına yakalıyalım şu adamları 10 kasımda Teşekkürümüzü böyle edelim
16 bölüm sonu

tebrikler pompy muhteşem bişey olmuş devamını bekleriz:))

Bir çeviren olsa her şey daha güzel olacak. :) Yine de göndermeler yerinde her zamanki gibi. :)